Ελλαδα

Φωτιά στο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη - Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Νεκρός ένας 72χρονος ασθενής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thessaloniki-papanikolaou-fotia.jpg
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ EUROKINISSI

Για τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, με τον έναν νεκρό και τους δύο τραυματίες, εξέδωσε ανακοίνωση η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ανακοίνωση για τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, ο ένας με σοβαρά εγκαύματα, είναι ο τραγικός απολογισμός από τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου, η οποία εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η πυρκαγιά. ««Είδα ασθενείς να φλέγονται, ένας εξαϋλώθηκε» ανέφερε γιατρός που έσβησε την πυρκαγιά με πυροσβεστήρα.

Ένας 72χρονος ασθενής είναι ο νεκρός από την πυρκαγιά στο Παπανικολάου | 06/04/2022 | ΕΡΤ

Φωτιά στο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη - Τι αναφέρει η Πυροσβεστική

«Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε θάλαμο νοσηλείας του 2ου ορόφου της Β΄ Πνευμονολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. "Γ. Παπανικολάου", στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη Θεσσαλονίκης ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα.

» Kατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, εντοπίστηκε σορός άνδρα, ενώ δύο ακόμη άνδρες εντοπίστηκαν με σοβαρά εγκαύματα. Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκαν 35 άτομα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ