Ελλαδα

Κορωνοϊός - 4η δόση εμβολίου: Στις 18:00 οι έκτακτες ανακοινώσεις

Οι ανακοινώσεις από το Υπουργείο Υγείας θα αφορούν τους πολίτες άνω των 60 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Eμβολιασμός κατά του κορωνοϊού
Eμβολιασμός κατά του κορωνοϊού © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Κορωνοϊός - 4η δόση εμβολίου: Έκτακτες ανακοινώσεις από το Υπουργείο Υγείας -

Σε έκτακτες ανακοινώσεις για την 4η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού θα προχωρήσει σήμερα, Τρίτη 5 Απριλίου 2022, στις 18:00 το απόγευμα το Υπουργείο Υγείας. 

«Σήμερα, Τρίτη 5 Απριλίου και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης έναντι της νόσου COVID-19 από την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους», αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας. 

Η συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα με αντικείμενο την τέταρτη δόση εμβολιασμού, η οποία αυτή τη στιγμή χορηγείται μόνο στους ανοσοκατεσταλμένους. Η συζήτηση αφορά για τη σύσταση και όχι υποχρεωτικότητα προς τους μεγαλύτερους ηλικιακά πολίτες που κινδυνεύουν περισσότερο με βαριά νόσηση, ενώ υπό συζήτηση είναι το όριο αν θα είναι άνω των 60 ετών ή 65 ετών.

Στις 14:00 αναμένεται να συνεδριάσει και η ολομέλεια της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων αντί για αύριο Τετάρτη με αντικείμενο τους περιορισμούς  ενόψει και του Πάσχα.

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις              

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ