Ελλαδα

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Σε καμία περίπτωση δεν έβλαψε τα παιδιά»

«Μέχρι να κλείσω τα μάτια μου θα είμαι δίπλα στη Ρούλα μου», λέει η μητέρα της κατηγορούμενης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάτρα: Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κόρη της
Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου © Youtube / SummerDreams

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι υποστηρίζει η μητέρα της κατηγορούμενης μετά τη δίωξη της 33χρονης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα. Η μητέρα της έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη σύλληψη και τη δίωξη της κόρης της για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Όπως είπε «δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έκανε κάτι τέτοιο».

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου» είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στο STAR και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Σόμπολο και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου. Γιατί ξέρω το παιδί μου. Δεν θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου, αλλά είναι το παιδί που μεγάλωσα ως μητέρα και πατέρας μαζί. Τα εγγόνια μου τα ζούσα συχνά και έμεναν αρκετές φορές εδώ. Όταν δεν είχαν σχολείο και τα Σαββατοκύριακα τα παιδιά ήταν κοντά μας. Τα παιδιά μας έχουν στοιχίσει τόσο πολύ που ζούμε για να πούμε ότι ζούμε. Είναι μια τραγωδία και κάτι παραπάνω από αυτό για εμένα».

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου έδωσε την απάντησή της στις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα που ήθελαν την 33χρονη να έχει παγωμένες αντιδράσεις μετά τους θανάτους των παιδιών της. «Η Ρούλα έκλαιγε και πονούσε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα φωνάξει και θα ουρλιάξει. Το έκανε όμως στην Τζωρτζίνα. Αν η Ρούλα ήθελε, όπως λένε να κρατήσει τον άνδρα της μέσω της Τζωρτζίνας, δεν θα τη σκότωνε. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι η Ρούλα σκότωσε τα παιδιά της».

«Δεν θέλω να το πιστέψω και δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι τέτοιο. Η Ρούλα έχει την απόλυτη στήριξη της οικογένειάς της. Μέχρι να κλείσω τα μάτια μου θα είμαι στο πλευρό της Ρούλας», κατέληξε η μητέρα της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Αποκλειστικό: Η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας σπάνε τη σιωπή τους - 31/3/22

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ψυχραιμία συνιστά ο δικηγόρος της, Νίκος Ιωάννου

Ο Νίκος Ιωάννου ορίστηκε νέος δικηγόρος της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου που διώκεται ποινικά για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Ο κ. Ιωάννου στις πρώτες του δηλώσεις συνιστά ψυχραιμία και ζητά νομικό πολιτισμό. 

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Νίκος Ιωάννου, δεν θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση, αφού -όπως είπε- δεν έχει μιλήσει ακόμη με την κατηγορούμενη, αλλά και με τον πρώην δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα. 

Ο Νίκος Ιωάννου μίλησε στο STAR για την υπόθεση. «H θέση μου επιβάλει να μιλήσω πρώτα με την κατηγορούμενη. Είναι μια υπόθεση με τεράστιο κοινωνικό ενδιαφέρον και σας το λέω σαν πολίτης. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε την ψυχραιμία ειδικά τις πρώτες ημέρες. Πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε ότι εν έτει 2022 θέλουμε να έχουμε όλοι έναν νομικό πολιτισμό ό,τι και να έχουμε να αντιμετωπίσουμε απέναντί μας. Ακόμα και στα ειδεχθέστερα των εγκλημάτων πάντα ξεκινούν δημοσιεύματα για τον υπερασπιστή αλλά στο τέλος αποφασίζει ο δικαστής» ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τί είπε ο νέος δικηγόρος της μητέρας Νίκος Ιωάννου - 31/3/22

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ