Ελλαδα

Θάνατος παιδιών-Πάτρα: Άρση απορρήτου επικοινωνιών της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ανοίγουν ξανά οι φάκελοι για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου © Youtube / Star

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Εξελίξεις και άρση απορρήτου των επικοινωνιών της κατηγορούμενης από τις αρχές - Συνεχίζονται οι έρευνες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη δίωξη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας. Οι έρευνες συνεχίζονται για την υπόθεση θανάτου και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας. Οι αρχές πλέον προχωρούν σε άρση του απορρήτου επικοινωνιών της κατηγορούμενης, προκειμένου να δοθεί απάντηση και στο ερώτημα πώς βρέθηκε στην κατοχή της η κεταμίνη, η ουσία που βρέθηκε σε αυξημένη ποσότητα στον οργανισμό της 9χρονης κόρης της. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ,  θα γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, αλλά και έρευνα στις επικοινωνίες που είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 33χρονη. Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο Ζώης Κακαβάς, ακόμη δύο πρόσωπα βρίσκονται στο κάδρο των υπόπτων για την αστυνομία. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε και πάλι στη ΓΑΔΑ, όπου θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα (4/4) οπότε και αναμένεται να μεταφερθεί στην ανακρίτρια για να απολογηθεί

Πώς η ΕΛ.ΑΣ έφτασε στη σύλληψη της 33χρονης «μητέρας» | 31/3/22 | ΕΡΤ

 

 

Θάνατος παιδιών - Πάτρα: «Τουλάχιστον τρεις συλλήψεις ακόμη»

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν τρεις ακόμη συλλήψεις για την υπόθεση στην Πάτρα εξέφρασε ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας.

Ο κ. Ρουγκάλας μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε: «Τουλάχιστον τρεις πιστεύω εγώ» σχολίασε και σε ερώτηση για το αν ένα από τα εντάλματα σύλληψης θα αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη απάντησε «ου! Σίγουρα». Σε ό,τι αφορά την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ο κ. Ρουγκάλας είπε πως «νομίζει» πως θα συλληφθεί ενώ «για τον τέταρτο δεν θέλω να πω τίποτα».

 

Θάνατος παιδιών - Πάτρα | Ρούλα Πισπιρίγκου: Ψυχραιμία συνιστά ο δικηγόρος της, Νίκος Ιωάννου

Ο Νίκος Ιωάννου ορίστηκε νέος δικηγόρος της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου που διώκεται ποινικά για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Ο κ. Ιωάννου στις πρώτες του δηλώσεις συνιστά ψυχραιμία και ζητά νομικό πολιτισμό. 

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Νίκος Ιωάννου, δεν θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση, αφού -όπως είπε- δεν έχει μιλήσει ακόμη με την κατηγορούμενη, αλλά και με τον πρώην δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα

Ο Νίκος Ιωάννου μίλησε στο STAR για την υπόθεση. «H θέση μου επιβάλει να μιλήσω πρώτα με την κατηγορούμενη. Είναι μια υπόθεση με τεράστιο κοινωνικό ενδιαφέρον και σας το λέω σαν πολίτης. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε την ψυχραιμία ειδικά τις πρώτες ημέρες. Πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε ότι εν έτει 2022 θέλουμε να έχουμε όλοι έναν νομικό πολιτισμό ό,τι και να έχουμε να αντιμετωπίσουμε απέναντί μας. Ακόμα και στα ειδεχθέστερα των εγκλημάτων πάντα ξεκινούν δημοσιεύματα για τον υπερασπιστή αλλά στο τέλος αποφασίζει ο δικαστής» ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τί είπε ο νέος δικηγόρος της μητέρας Νίκος Ιωάννου - 31/3/22

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ