Ελλαδα

Συνελήφθη για δεύτερη φορά γονέας- Δεν έστελνε το παιδί του σχολείο

Τι είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ηράκλειο: Συνελήφθη γονέας που δεν έστελνε το παιδί του στο σχολείο - Ο πατέρας συνελήφθη για δεύτερη φορά - Τρία παιδιά έχουν «εξαφανιστεί».

Για δεύτερη φορά συνελήφθη γονέας στο Ηράκλειο, καθώς δεν έστελνε το παιδί του σε σχολείο, λόγω της άρνησής του να ακολουθήσει τα μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι δεν στέλνει το παιδί του στο σχολείο γιατί φοβάται να μην κολλήσει κορωνοϊό, κάτι που όμως δεν τους έπεισε. 

Σε συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου, Μανώλης Μπελαδάκης, με τον εισαγγελέα Ηρακλείου, συζητήθηκαν οι περιπτώσεις τριών παιδιών, από τρία διαφορετικά σχολεία στο Ηράκλειο, τα οποία και έχουν εξαφανιστεί. Ούτε η εισαγγελική έρευνα, αλλά ούτε και η σχολική κοινότητα κατάφερε να εντοπίσει αυτές τις τρεις οικογένειες, που έχουν μετακομίσει από το Ηράκλειο προς άγνωστη κατεύθυνση, όπως είπε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο κ. Μπελαδάκης.

Η νέα του σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της ενδοχώρας, αφού ο Ηρακλειώτης άφησε την πόλη και επέστρεψε σε χωριό της επαρχίας Μαλεβιζίου. Σύμφωνα με το creta24.gr, ο ίδιος ήταν αυτός που πήγε στο τμήμα όταν του γνωστοποιήθηκε ότι τον ψάχνουν.

Στην ίδια συνάντηση αποφασίστηκε να αναζητηθούν εκ νέου μετά το Πάσχα όλοι οι μαθητές οι γονείς των οποίων είχαν συλληφθεί το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι παρακολουθούν τα μαθήματά τους κανονικά.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, creta24 και zarpanews

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ