Ελλαδα

Φωτιά στο Παγκράτι σε διαμέρισμα πολυκατοικίας

Στον τέταρτο όροφο - Στο σημείο πυροσβέστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Παγκράτι (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Παγκράτι (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Φωτιά στο Παγκράτι εκδηλώθηκε σε πολυκατοικία στην οδό Εμπεδοκλέους. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τέταρτο όροφο. Τι ανακοίνωσε η Πυροσβεστική.

Φωτιά ξέσπασε σήμερα Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 το πρωί σε σπίτι στο Παγκράτι. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Εμπεδοκλέους.

Η ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρει ότι η φωτιά στο Παγκράτι ξέσπασε σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο του κτιρίου.

Κλειστή η οδός Εμπεδοκλέους από το ύψος της Φιλολάου. Ανάστατοι οι κάτοικοι στα γύρω σπίτια βγήκαν στα μπαλκόνια και κατέβηκαν στις εισόδους των πολυκατοικιών για να δουν τι συμβαίνει και να παρακολουθήσουν με αγωνία τις προσπάθειες των πυροσβεστών να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Καπνός στην περιοχή, με έντονη τη μυρωδιά καμένου στην ατμόσφαιρα.

Φωτιά στο Παγκράτι - Καίγεται διαμέρισμα - Πόσοι πυροσβέστες επιχειρούν

Άμεσα έφθασαν στην οδό Εμπεδοκλέους στο Παγκράτι και επιχειρούν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα. Άγνωστο παραμένει πώς ξεκίνησε η φωτιά στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στο Παγκράτι. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, μέσα στο διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο δεν υπήρχαν ένοικοι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ