Ελλαδα

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο δώρισαν το σπίτι με θέα την Ακρόπολη

Το μεγαλύτερο giveaway στα ελληνικά social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο δώρισαν το σπίτι με θέα την Ακρόπολη
Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο © EPA

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο δώρισαν το σπίτι με θέα την Ακρόπολη σε διαγωνισμό στο Instagram.

Ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο giveaway που έχει δοθεί ποτέ στα ελληνικά social media και οργάνωσαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Οι Antetokounbros χάρισαν σε έναν τυχερό follower, ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ, με θέα την Ακρόπολη.

Η live κλήρωση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο Instagram, και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συμμετείχε στη διαδικασία ως συντονιστής. 

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην αρχή της κλήρωσης ευχαρίστησε τον Θεό που αυτός και η οικογένειά του έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα τόσο μεγάλο δώρο.

Ο Θανάσης εξήγησε ότι ήθελε το καλοκαίρι να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ με διαφορετικό τρόπο, αλλά οι πυρκαγιές στη χώρα μας άλλαξαν τα σχέδια των αδελφών Αντετοκούνμπο. Έτσι, μέσω αυτού του giveaway όπως είπε, νιώθει ότι κατάφερε να κάνει όσα σχεδίαζε το καλοκαίρι. 

Ο διαγωνισμός είχε περισσότερες από 691.000 συμμετοχές που είχαν κάνει σωστά τα βήματα συμμετοχής, ενώ κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης παρακολουθούσαν ακόμα και πάνω από 50.000 ακόλουθοι.

antetokounbros.jpg

Νικήτρια ήταν μια κοπέλα, η οποία κερδίζει ένα επιπλωμένο ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη, αξίας 100.000 ευρώ. Η υπερτυχερή κοπέλα επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης και δήλωσε σοκαρισμένη. 

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είπε ότι θα προσπαθήσει να είναι στην Ελλάδα όταν θα γίνει η παράδοση του σπιτιού, ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσουν οι Μπακς να κατακτήσουν και πάλι την κορυφή. 

Μάλιστα δεν σταμάτησε να ζητάει από όσους έβλεπαν το live να στέλνουν τρόπαια για καλή τύχη. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ