Ελλαδα

Νεκρά παιδιά στη Πάτρα: Νέα ανάρτηση από Γρηγόρη Λέων για ασφυξία

Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ
Ο θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ © Pixabay

Η έρευνα για τα τρία νεκρά παιδιά στη Πάτρα συνεχίζεται, με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων να κάνει νέα ανάρτηση για τον θάνατο από ασφυξία.

Για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα έκανε νέα ανάρτηση στα social media ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων. Την ώρα που η αστυνομική έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών συνεχίζεται, ο γιατρός εξήγησε τι συμβαίνει στην περίπτωση απόφραξης των έξω στομίων των αεροφόρων οδών.

Σημειώνεται ότι ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων έχει αναφερθεί μεταξύ άλλων στα σενάρια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου από τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Τι έγραψε στο Facebook ο Γρηγόρης Λέων

Στην ανάρτησή του ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων το βράδυ του Σαββάτου επισημαίνει: «Η απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών επιφέρει τα ακόλουθα: Βραδυκαρδία, μείωση της αναπνοής σε αγωνιώδη αναπνοή και σε ενδεχόμενη παύση της, επιβράδυνση και τελικά επιπέδωση του εγκεφαλογραφήματος».

Και προσθέτει: «Όποια ομοιότητα με σχετική φωτογραφία monitor είμαι βέβαιος ότι θα εκτιμηθεί από όσους συναδέλφους χειρίζονται την υπόθεση. Η βιβλιογραφία είναι από το βιβλίο ιατροδικαστικής του DiMaio, ιατροδικαστή στην πόλη της Νέας Υόρκης».

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη του ανάρτηση ο Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αυτές οι μικροαιμορραγίες και εξαγγειώσεις παρατηρούνται κυρίως στα διάφορα όργανα που περιγράφηκαν και η έντασή τους εξαρτάται από την ένταση της ασφυξίας και της εργώδους αναπνοής».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ