Ελλαδα

Χαλκιδική: Συναγερμός για την εξαφάνιση 62χρονου στην Καλλιθέα

Εντοπίστηκε σε αγροτικό δρόμο το αυτοκίνητό του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εξαφάνιση 62χρονου στη Χαλκιδική: Συναγερμός για τον εντοπισμό του Ευθύμιου Βλαχόπουλου - Τα ίχνη του χάθηκαν στις 13 Μαρτίου 2022.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στη Χαλκιδική για τον εντοπισμό 62χρονου άνδρα που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας από το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαρτίου 2022.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 62χρονος έφυγε από το σπίτι του την Κυριακή το απόγευμα, ενώ την Τετάρτη ο αδελφός του δήλωσε την εξαφάνισή του.

Το αυτοκίνητο που φέρεται να οδηγούσε εντοπίστηκε σε αγροτικό δρόμο μεταξύ Καλλιθέας και Αθύτου και άντρες της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για να συλλέξουν στοιχεία για την υπόθεση.

 

 

Χαλκιδική: Εξαφάνιση 62χρονου από την περιοχή της Καλλιθέας

Σύμφωνα με το Silver Alert, «ο Ευθύμιος Βλαχόπουλος, 62 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, την 13/03/2022. Έχει πράσινα μάτια, ύψος 1,85μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, πιθανόν, φορούσε σκούρου χρώματος μπουφάν και τζιν παντελόνι. Πιθανώς, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, μάρκας OPEL ASTRA,  χρώματος ασημί, με αρ. κυκλοφορίας ΙΖΙ9369».