Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: 53χρονος ομολόγησε σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης

Ζήτησε συγγνώμη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης κόρης της συντρόφου του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποίηση - βιασμός ανηλίκου
Κακοποίηση - βιασμός ανηλίκου © Pixabay / thisguyhere

Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος 53χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονη - Τι είπε στην απολογία του

Στη Θεσσαλονίκη ένας 53χρονος ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της συντρόφου του και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, κατά την οποία ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του.

Σε βάρος του 53χρονου άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, παρουσίαση πράξεων γεννετήσιου χαρακτήρα σε ανήλικο και ενδοοικογενειακή απειλή.

Θεσσαλονίκη: Τι είπε στην απολογία του ο 53χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονη

Κατά την απολογία του, ο 53χρονος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη, χωρίς να ασκήσει βία, και ζήτησε συγγνώμη ενώ αρνήθηκε ότι την απείλησε. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας ο καθ’ ομολογίαν δράστης, από τον Νοέμβριο του 2020 έως και 14 Μαρτίου 2022, οπότε και η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τα όσα της συνέβαιναν σε γυναίκες εκπαιδευτικούς του σχολικού της περιβάλλοντος, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του από την ηλικία των 12 χρόνων έως και των 14άρων, απειλώντας την ότι θα χώριζε τη μητέρα της που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που αφορά σε γενετήσιες πράξεις, βιασμό και απειλή κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης, συνέλαβαν τον 53χρονο.

Με πληροφορίες από grtimes

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.