Ελλαδα

Κωνσταντίνα: Ο πατέρας μου αγνοείται από το 1974, τον ψάχνουν

Η γνωστή τραγουδίστρια κατάγεται ως γνωστόν από την Μεγαλόνησο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωνσταντίνα: «Ο πατέρας μου αγνοείται από το 1974, τον ψάχνουν σε ομαδικό τάφο»
Κωνσταντίνα © ΑΝΤ1/screenshot

H Kυπριακής καταγωγής τραγουδίστρια Κωνσταντίνα μίλησε για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 και τον πατέρα της που είναι αγνοούμενος.

Η Κωνσταντίνα φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την εισβολή στην Κύπρο το 1974, τις αναμνήσεις που έχει από τότε και τον πατέρα της που είναι αγνοούμενος. Η τραγουδίστρια έκανε μια καθηλωτική περιγραφή του βίαιου ξεριζωμού, αλλά και της επιστροφής στα Κατεχόμενα και στο πατρικό της σπίτι. που πλέον μένουν Τουρκοκύπριοι. 

«Η μητέρα μου προσπαθούσε να φροντίσει πέντε παιδιά γιατί ο πατέρας μου χάθηκε στον πόλεμο. Είναι αγνοούμενος από τον πόλεμο του 1974…» είπε η Κωνσταντίνα. «Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τον πόλεμο, ξυπνούν μνήμες, καταρρακώνεται η ψυχή σου και βιώνεις τον πόλεμο από την παιδική σου ηλικία. Ξέρω τον ήχο από τις σειρήνες και τους βομβαρδισμούς, ξέρω την αιχμαλωσία γιατί τα δύο μου αδέρφια ήταν αιχμάλωτοι στον πόλεμο» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

«Το τελευταίο πλήγμα είναι ότι έχουμε έναν άνθρωπο και τον περιμένουμε να έρθει. Πριν από κάποια χρόνια πιστεύαμε ότι μπορεί να έρθει και να είναι ζωντανός. Όταν πέρασαν όμως αυτά τα χρόνια… Έχουμε δώσει DNA και περιμένουμε να τον βρουν μέσα σε έναν ομαδικό τάφο, όπως έχουν βρει τόσος αγνοούμενους. Μιλάμε για 2.000. Όταν γινόταν η ανταλλαγή αιχμαλώτων, ήμουν με την φωτογραφία του πατέρα μου και περιμέναμε να μάθουμε κάποιο νέο από αυτούς που επέστρεφαν πίσω» ανέφερε η Κωνσταντίνα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ