Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Χιόνια στην Αττική, τι θα γίνει στην Αθήνα
Η πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου
Η πρόγνωση Σάκη Αρναούτογλου για τα χιόνια στην Αττική. Η κακοκαιρία «Φίλιππος» επηρεάζει και την Αθήνα το Σάββατο.
Χιόνια στην Αθήνα το επόμενο 24ωρο, καθώς η «κακοκαιρία Φίλιππος» επιμένει και θα επηρεάσει μεταξύ άλλων και την Αττική. Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, στην πρόγνωσή του, αναφέρει ότι η κακοκαιρία «Φίλιππος» φέρνει χιόνια στην Αττική.
Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή (13.03), με πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα, ισχυρό παγετό στη βόρεια Ελλάδα και πυκνές χιονοπτώσεις.
Υπενθυμίζεται ότι έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και για την Αττική εξέδωσε η ΕΜΥ.
Στην πρόγνωσή του ο Σάκης Αρναούτογλου επισημαίνει ότι ο χιονιάς μέσα στον Μάρτιο θα συνεχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του και τις επόμενες ημέρες. Από το πρωί του Σαββάτου θα σημειωθούν πυκνές χιονοπτώσεις σε Μαγνησία, Σποράδες, σχεδόν σε όλη την Εύβοια, ενώ θα υπάρχουν και μπόρες χιονόνερου - χιονιού στις Κυκλάδες.
Το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλία θα πυκνώνουν περισσότερο οι χιονοπτώσεις, κυρίως στη Μαγνησία, ενώ από Λαμία μέχρι Αττική τα φαινόμενα θα ενταθούν.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.