Ελλαδα

Παραδόθηκε και ο δεύτερος δράστης του φονικού στη Μάνη

Για οικονομικές διαφορές το έγκλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
74916-151371.jpg

Παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μάνης τα ξημερώματα της Πέμπτης 21 Αυγούστου και ο δεύτερος δράστης της διπλής δολοφονίας στη Μάνη (στη φωτό, τα δύο θύματα, Κωνσταντίνος Σγουρός και Γιάννης Κομμάτης). Οι δύο φερόμενοι ως δράστες, ηλικίας μόλις 19 ετών, πρόκειται να οδηγηθούν αργότερα σήμερα στον εισαγγελέα για να τους απαγγελθούν κατηγορίες. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος εκ των δύο παραδόθηκε στην αστυνομία την αμέσως προηγούμενη μέρα, Τετάρτη 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας 19χρονος είχε παραγγείλει σε ένα από τα θύματα, τον 26χρονο Κωνσταντίνο Σγούρο, μία παρτίδα αναβολικών ουσιών, χωρίς ωστόσο να την πάρει ποτέ στα χέρια του. Αυτό οδήγησε σε έντονους διαπληκτισμούς μεταξύ των ανδρών, ακόμα και δημοσίως.

Το βράδυ της δολοφονίας οι δύο φερόμενοι ως δράστες συναντήθηκαν με τα θύματα, στα οποία είχαν προηγουμένως δώσει 800 ευρώ για την αγορά αναβολικών, χωρίς όμως να έχουν λάβει τα σκευάσματα. Η συνάντηση κανονίστηκε προκειμένου να τους δοθούν εξηγήσεις, αλλά κατέληξε στη δολοφονία του Σγουρού και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη. Όπως προκύπτει μάλιστα, οι 19χρονοι βασάνισαν τους δύο άνδρες, προτού τους πυροβολήσουν εν ψυχρώ.

Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε μέσα στο όχημα της μητέρας του δολοφόνου και παρελήφθη από ειδικούς της Σήμανσης, που εξετάζουν και το μοτοποδήλατο μάρκας Beverly του Κωνσταντίνου Σγούρου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ