Με βροχές ο καιρός αύριο Τρίτη 8 Μαρτίου 2022. Η πρόγνωση από την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 ο καιρός στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στην Ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες, στα νησιά του Ανατολικού και του Βορειοανατολικού Αιγαίου έχει νεφώσεις με βροχές, τοπικές καταιγίδες στα παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς επίσης και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο.
Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν στα δυτικά και κεντρικά βροχές και χιονοπτώσεις, αρχικά στα ορεινά και ημιορεινά και βαθμιαία σε περιοχές της Ηπείρου και της Θεσσαλίας με χαμηλό υψόμετρο. Παγετός και τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα εκδηλωθεί τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 5 βαθμούς), 3 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 4 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 2 έως 7 βαθμούς), 7 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 9 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, στο Κεντρικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ.
Ο καιρός αύριο Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι αναμένονται στην Αττική. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν τις βραδινές ώρες στην Πάρνηθα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Νεφώσεις με παροδικές βροχές και τις πρωινές ώρες χιονόνερο στην πόλη και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και ημιορεινά τμήματα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, από την Τρίτη (08.03) έρχεται ουκρανικός χιονιάς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης ξεκίνησε και επίσημα το Πατρινό Καρναβάλι, με το σύνθημα «Βγες από την Οθόνη»
Τεράστια η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στο σπίτι του Παναγιώτη Γκλαβίνη - Καταδικάζει ο υφυπουργός Παιδείας Νίκος Παπαϊωάννου
«Οι χιονοπτώσεις στην Ελλάδα δεν έχουν εκλείψει, αλλά εμφανίζονται πιο επιλεκτικά»
Πού αναμένονται βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις
Γιατί το Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα δεν εορτάζονται την ίδια ημερομηνία
24ωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας, Δομή Φιλοξενίας και τηλεφωνικής γραμμής
Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Παρά την επιρροή και τη δύναμη που συγκέντρωνε, διατηρούσε χαμηλό προφίλ μέχρι τέλους
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Το μεσημέρι η παράδοση του Λαβάρου στο Δημαρχείο - Αναλυτικά οι εκδηλώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.