Ελλαδα

Ανδραβίδα - φονικό: Προθεσμία πήρε ο καθ' ομολογία δολοφόνος

Αποδοκιμάστηκε κατά τη μεταφορά του στον εισαγγελέα - Δεν έχει ομολογήσει τη δολοφονία των δύο παιδιών

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδραβίδα - φονικό: Ο 60χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος κατά την άφιξή του στο δικαστήριο
Ανδραβίδα - φονικό: Ο 60χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος © patrisnews.gr

Ανδραβίδα - φονικό: Προθεσμία έλαβε ο καθ' ομολογία δολοφόνος - Αποδοκιμάστηκε κατά την άφιξή του στο δικαστήριο.

Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκε εν μέσω αποδοκιμασιών από κατοίκους ο καθ' ομολογία δράστης του φονικού στην Ανδραβίδα. Ο 60χρονος ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας, με θύμα τον 32χρονο πατέρα, τη 37χρονη μητέρα, ωστόσο, αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που σκότωσε τα δύο παιδάκια, ηλικίας 1 και 2 ετών. 

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος έφτασε στα Δικαστήρια της Αμαλιάδας φορώντας κουκούλα και δέχθηκε την οργή πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο. Ο δράστης προσήλθε στα δικαστήρια με αυτοκίνητο της Ασφάλειας και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Την ώρα που έμπαινε στο δικαστικό μέγαρο, ο κόσμος ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες φωνάζοντας «φονιά» και «τα μωρά παιδιά ρε;»

Ο 60χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. 

 

Δολοφονία Ανδραβίδα | Οργή και αποδοκιμασίες κατά την προσαγωγή του δράστη

Ανδραβίδα - Φονικό: «Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», είπε στην απολογία του

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας. Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, καθοριστικό στοιχείο που έπαιξε ρόλο στον εντοπισμό και τη σύλληψη του καθ' ομολογία δολοφόνου φαίνεται πως ήταν η καταγραφή του αγροτικού οχήματος που οδηγούσε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε πρατήριο καυσίμων της Ηλείας, όπου είχε σταματήσει για να βάλει βενζίνη. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν να τον ακολουθούν μέχρι και το σημείο που συνελήφθη στην Πάτρα.

Στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές δείχνουν ότι ο δράστης μπήκε και βγήκε από την αυλή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού με δικό του κλειδί, ενώ δεν είχε δώσει αντικλείδι στην οικογένεια. Ο δολοφόνος είχε επιχειρήσει να μεταφέρει τα πτώματα της οικογένειας και τα εξαφανίσει. Το πτώμα της μητέρας και του πατέρα βρέθηκαν σε τρέιλερ, ενώ το άψυχο σώμα του ενός εκ των δύο παιδιών πλησίον του σε χώρο στην αποθήκη. Το μικρότερο παιδάκι βρέθηκε νεκρό στην κούνια από τον 12χρονο αδελφό του, που ήταν και το πρόσωπο που εντόπισε νεκρή την οικογένειά του.

Από την Τετάρτη, ημέρα που έγινε το έγκλημα, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής ο δράστης παρέμενε άφαντος, ωστόσο, αργά το βράδυ της Παρασκευής (4/3) συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. 

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού | 5/3/22 | ΕΡΤ

Ανδραβίδα - φονικό: Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την τετραπλή δολοφονία

Στις ανακοινώσεις που έγιναν νωρίτερα από την αστυνομία, έγινε γνωστό πως δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, επειδή ο δράστης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τα θύματά του. Όσον αφορά τους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα, ο Απόστολος Μαρτζάκλης είπε ότι «ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει», προσθέτοντας ότι «κατά την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στη συνέχεια ότι δε θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι “δεν έχει συγχώρεση για αυτό”».

Πάντως, όπως ανέφερε ο υποστράτηγος σχετικά με τους φόνους των δύο παιδιών, αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί. Σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές που είχε ο δράστης με τον 31χρονο είπε ότι υπήρχαν διαφορές για την αποπληρωμή των ενοικίων για το σπίτι, στο οποίο κατοικούσε με την οικογένειά του, ενώ κατά το παρελθόν ο δράστης είχε διακόψει την παροχή νερού.

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ | 6/3/22 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ