- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αίρεται η αναστολή που είχε επιβληθεί με προσωρινή διαταγή στο πλαφόν και το πλαφόν στη συνταγογράφηση επανέρχεται σε ισχύ, απορριπτόμενων των σχετικών αιτημάτων των ιατρικών συλλόγων.
Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι έπρεπε να ανασταλεί η υπουργική απόφαση κατά το μέρος της, που επέβαλε υποχρεωτικό ελάχιστο όριο συνταγογράφησης γενόσημων φαρμάκων.
Ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης εξέφρασε σε δηλώσεις του την ικανοποίησή του για την απόφαση τονίζοντας πως «με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το πλαφόν στη δαπάνη συνταγογράφησης φαρμάκων επανέρχεται. Πρόκειται για σημαντική απόφαση, η οποία δείχνει μία "στροφή" στη θέση του ΣτΕ. Θα δούμε στην καθαρογραμμένη απόφαση τις σκέψεις του ΣτΕ για το ελάχιστο όριο συνταγογράφησης γενοσήμων».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού
Αναζητούνται οι υπεύθυνοι καταστήματος
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.