Ελλαδα

Παραδόθηκε ο ένοπλος που εισέβαλλε στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη

Μπήκε με καραμπίνα και ζητούσε αποζημίωση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παραδόθηκε στις αρχές ο άνδρας, κτηνοτρόφος που εισέβαλε το πρωί της Δευτέρας με καραμπίνα, στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη. Γύρω από τα γραφεία του οργανισμού υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη. Ο ένοπλος βρισκόταν μόνος στο εσωτερικό του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων, Προσανατολισμού και Εγγυήσεων, καθώς οι υπάλληλοι είχαν εγκαταλείψει το κτίριο.

Πέρα από την αστυνομία έξω από το κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ βρισκόταν και ο αδερφός του ένοπλου, που με βοήθεια ψυχολόγου προσπαθούσε να τον μεταπείσει. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης είναι άνδρας περίπου 35 ετών, ο οποίος θεωρεί ότι αδικήθηκε σε ζήτημα αποζημίωσης.

Σύμφωνα με δηλώσεις τις προϊσταμένης της υπηρεσίας οι εργαζόμενοι στον ΟΠΕΚΕΠΕ γνώριζαν τον κτηνοτρόφο, ο οποίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, καθώς είχε επισκεφθεί επανειλημμένως τα γραφεία, διεκδικώντας εξισωτική αποζημίωση. Ωστόσο, διευκρίνισε η ίδια, δεν είχαν υποβληθεί από μέρους του εμπρόθεσμα κάποιες δηλώσεις που απαιτούνταν για πληρωμή.