- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παραδόθηκε ο ένοπλος που εισέβαλλε στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη
Μπήκε με καραμπίνα και ζητούσε αποζημίωση
Παραδόθηκε στις αρχές ο άνδρας, κτηνοτρόφος που εισέβαλε το πρωί της Δευτέρας με καραμπίνα, στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη. Γύρω από τα γραφεία του οργανισμού υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη. Ο ένοπλος βρισκόταν μόνος στο εσωτερικό του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων, Προσανατολισμού και Εγγυήσεων, καθώς οι υπάλληλοι είχαν εγκαταλείψει το κτίριο.
Πέρα από την αστυνομία έξω από το κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ βρισκόταν και ο αδερφός του ένοπλου, που με βοήθεια ψυχολόγου προσπαθούσε να τον μεταπείσει. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης είναι άνδρας περίπου 35 ετών, ο οποίος θεωρεί ότι αδικήθηκε σε ζήτημα αποζημίωσης.
Σύμφωνα με δηλώσεις τις προϊσταμένης της υπηρεσίας οι εργαζόμενοι στον ΟΠΕΚΕΠΕ γνώριζαν τον κτηνοτρόφο, ο οποίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, καθώς είχε επισκεφθεί επανειλημμένως τα γραφεία, διεκδικώντας εξισωτική αποζημίωση. Ωστόσο, διευκρίνισε η ίδια, δεν είχαν υποβληθεί από μέρους του εμπρόθεσμα κάποιες δηλώσεις που απαιτούνταν για πληρωμή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες - Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα
Κινητοποιήθηκαν 115 πυροσβέστες και 8 εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.