- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αττική Οδός: Ξεκινάει τις διαδικασίες καταβολής των 2.000 ευρώ εντός των προσεχών ημερών.
Η Αττική Οδός ενημερώνει με ανακοίνωσή της ότι ξεκινά εντός των επόμενων ημερών τις διαδικασίες καταβολής του ποσού των 2.000 ευρώ σε αυτούς που αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.
Όπως σημειώνει η εταρεία μετά την ολοκλήρωση της καταχώρησης των αιτημάτων στην πλατφόρμα της, σε συνεργασία με διεθνή χρηματοοικονομικό συμβουλευτικό οίκο συνεχίζει την ενδελεχή εξέταση και αξιολόγηση του μεγάλου αριθμού αιτημάτων με στόχο την ταυτοποίηση των δικαιούχων και την εκκίνηση των διαδικασιών καταβολής του ποσού των 2.000 ευρώ.
Αττική οδός: Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης αιτημάτων στην ειδική Πλατφόρμα Καταχώρησης Αιτημάτων για τα οχήματα που αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022 και σε συνεργασία με διεθνή χρηματοοικονομικό συμβουλευτικό οίκο, συνεχίζει την ενδελεχή εξέταση και αξιολόγηση του μεγάλου αριθμού αιτημάτων με στόχο την ταυτοποίηση των δικαιούχων και την εκκίνηση των διαδικασιών καταβολής του ποσού των 2.000 ευρώ σε αυτούς, εντός των επόμενων ημερών».
Αττική Οδός: Πρόστιμο 2 εκατ. ευρώ για τον εγκλωβισμό των οδηγών
Την επιβολή προστίμου ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Αττική Οδό για τον αποκλεισμό χιλιάδων οδηγών στον αυτοκινητόδρομο στις 24 Ιανουαρίου ανακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών.
Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, αποφάσισε την επιβολή του ανώτατου προστίμου που προβλέπει ο νόμος 4663/2020 στις εταιρείες Αττική Οδός Α.Ε. (Παραχωρησιούχος Εταιρεία) και ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. (εταιρεία Λειτουργίας και Συντήρησης της Αττικής Οδού) για την υπαιτιότητά τους σχετικά με τη διακοπή της κυκλοφορίας και τα παρεπόμενα προβλήματα που προέκυψαν μετά τη χιονόπτωση της 24ης Ιανουαρίου 2022.
Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο από 1 εκατομμύριο ευρώ σε κάθε εταιρεία. Η απόφαση του Υπουργού βασίστηκε στο Πόρισμα που του παρέδωσε η Επιτροπή Διερεύνησης που είχε συγκροτήσει το Υπουργείο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μοναδικό πενθήμερο για τους εργαζόμενους
Ρεκόρ επταετίας σε κρούσματα και θανάτους
Στη Σκάλα Μεσσηνίας η υψηλότερη
Τελικό προορισμό είχε το Σούνιο
Χωρίς ενεργό μέτωπο οι πυρκαγιές σε Περιβόλι Γρεβενών και Καστανιά Ημαθίας
Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιούλιο στις σήραγγες της Κακιάς Σκάλας
Και τον Σεπτέμβριο θα συνεχιστούν οι υψηλές θερμοκρασίες
Ο διάσημος παρουσιαστής βρέθηκε στο ιστορικό πανηγύρι της Αγίας Αγάθη - Βίντεο
Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η ημερομηνία που πρέπει να προσέξετε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Με ευθύνη σου έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές» απαντά εκείνος -Το σχόλιο Τσατραφύλλια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.