Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε μία ακόμη απανθρακωμένη σορός
Ανήκει σε άνδρα - Στους τρεις οι νεκροί


Euroferry Olympia: Απανθρακωμένη σορός άνδρας εντοπίστηκε στο δεύτερο γκαράζ του πλοίου.
Μία ακόμη απανθρακωμένη σορός άνδρα εντοπίστηκε στο δεύτερο γκαράζ του πλοίου Euroferry Olympia, σχεδόν μία εβδομάδα μετά τη φωτιά.
Η σορός εντοπίστηκε κοντά στον καταπέλτη του πλοίου από τα σωστικά συνεργεία, και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός βρέθηκε δίπλα σε φορτηγό αυτοκίνητο, σε ένα σημείο που δύσκολα θα μπορούσαν να προσεγγίσουν οι διασώστες. Όπως φαίνεται ο άτυχος οδηγός, προσπάθησε να μετακινηθεί αλλά αυτό ήταν αδύνατον.
Είναι η τρίτη σορός που εντοπίζουν οι αρχές. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπολοίπων 8 αγνοουμένων.
Euroferry Olympia: Πότε θα ανοίξει ο καταπέλτης του πλοίου
Η διαδικασία των ερευνών από άνδρες της ΕΜΑΚ στο εσωτερικό του πλοίου συνεχίζεται, ενώ το άνοιγμα του καταπέλτη θα γίνει όταν πέσουν οι τιμές του διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό και δεν θα υπάρχει κίνδυνος νέας αναπύρωσης της φωτιάς.
Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Euroferry Olympia, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε την Τετάρτη στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας. Η ρυμούλκηση διήρκησε 15 ώρες, με τους συγγενείς των αγνοουμένων να κάνουν λόγο για χαμένο πολύτιμο χρόνο.
Euroferry Olympia: Δεν έχει αναγνωριστεί η δεύτερη σορός
Κανείς από τους συγγενείς των αγνοουμένων που βρίσκονται στον Αστακό δεν αναγνώρισε τη δεύτερη σορό που βρέθηκε εχθές Τετάρτη (24/2) στο Euroferry Olympia, καθώς οι συγγενείς των αγνοουμένων που έσπευσαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου δήλωσαν πως δεν ανήκει σε δικό τους άνθρωπο.
Σύμφωνα με το Nafpaktianews, υπάρχουν πληροφορίες ότι δεν βρέθηκε απανθρακωμένη η σορός, όμως λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στο πλοίο, αλλοιώθηκε σημαντικά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς
Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών θα ενημερωθούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία για το άνοιγμα της πλατφόρμας
Το φαινόμενο φαίνεται να οφείλεται πιθανότατα σε φυσικά αίτια
Ο κατηγορούμενος εξετάστηκε από τον Κορυδαλλό
Ο νομικός σύμβουλος της Εθνικής Πινακοθήκης, κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, δήλωσε ότι οι δύο πίνακες που παρουσιάστηκαν σε αναρτήσεις και τηλεοπτικά ρεπορτάζ δεν εκτέθηκαν ποτέ στην Πινακοθήκη
Η μητέρα έδειξε ως δολοφόνο την κόρη - «Μου κατέστρεψε τη ζωή», λέει η 23χρονη
Θα μείνουμε στο βολικό για πολλούς σήμερα και θα αγνοήσουμε την παρακμή και τη συρρίκνωσή μας που με μαθηματική βεβαιότητα έρχεται αύριο;
Με ευαισθησία και ανταπόκριση στις ανάγκες της κοινωνίας και στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η LAMDA Development προχώρησε άμεσα σε δράσεις αποκατάστασης και ασφάλειας της Πεντέλης.
«Ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε. Μου είπε "ντροπή σου που έχεις φίλο τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον στηρίζεις"»
Έκκληση από την οικογένειά του
Του έγινε τρεις φορές ΚΑΡΠΑ
Γιατί να θέλουμε οι μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας να είναι αντικοινωνικοί ωχαδερφιστές πανηγυρτζήδες που απαιτούν δικαιώματα απαλλαγμένα από κάθε υποχρέωση;
Τον τράβηξε έξω από το βαν και τον ξυλοκόπησε
Πότε θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας
Είχαν έρθει στη χώρα μας για το ματς με την Εθνική Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.