Ελλαδα

Καρδίτσα: 26χρονη καταγγέλλει απαγωγή, κακοποίηση και εκβιασμό

Από τέσσερα άτομα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός
Βιασμός © Pixabay/Φωτογραφία Αρχείου

Καρδίτσα: Καταγγελία από 26χρονη κοπέλα πως έπεσε θύμα απαγωγής, σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης αλλά και εκβιασμού.

Μία 26χρονη κοπέλα από την Καρδίτσα κατήγγειλε πως έπεσε θύμα απαγωγής, σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης αλλά και εκβιασμού από τέσσερα άτομα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Mega, όλα ξεκίνησαν όταν ένα γνωστό άτομο της κοπέλας την προσέγγισε στο δρόμο και φέρεται να την έβαλε με τη βία σε ένα όχημα και να την οδήγησε σε απομονωμένο μέρος όπου βρίσκονταν και άλλοι δύο άνδρες.

Εκεί, καταγγέλλει η 26χρονη πως δέχθηκε επίθεση, ενώ ο ένας εξ αυτών φαίνεται ότι κινηματογράφησε την σεξουαλική κακοποίησή της. Μάλιστα, μετά το περιστατικό, απείλησε ότι θα δημοσιοποιήσει το βίντεο που είχε τραβήξει.

Ειδικότερα, φαίνεται πως την απειλούσαν για την δημοσιοποίηση του βίντεο αν δεν διέκοπτε τη σχέση που είχε με τον γαμπρό του ενός από τους δράστες.

Στο σπίτι όπου οδηγήθηκε με τη βία η 26χρονη φαίνεται πως ήταν και μία γυναίκα, επίσης γνωστή στην 26χρονη ενώ φαίνεται ότι λειτούργησε ως συνεργός των ανδρών. Αφού αφέθηκε ελεύθερη, η νεαρή πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ