Ελλαδα

Ο ΕΦΕΤ αποσύρει μαρμελάδα φράουλα - Βρήκε θραύσμα γυαλιού

Ποια εταιρεία διακινεί το προϊόν - Τι αναφέρει η ανακοίνωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρμελάδα φράουλα αποσύρει από την αγορά ο ΕΦΕΤ
Μαρμελάδα φράουλα αποσύρει από την αγορά ο ΕΦΕΤ © Pixabay

Ο ΕΦΕΤ ανακοινώνει ότι αποσύρεται μαρμελάδα φράουλα από την αγορά, καθώς εντοπίστηκε θραύσμα γυαλιού. Πρόκειται για προϊόν της Marks & Spencer Greece.

Ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε ότι απέσυρε από την αγορά μαρμελάδα φράουλα. Στην ανακοίνωσή του ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων γνωστοποιεί ότι στη μαρμελάδα εντοπίστηκε θραύσμα γυαλιού. Η διαδικασία απόσυρσης του προϊόντος από τα ράφια στα καταστήματα έχει ολοκληρωθεί.

 

Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για τη μαρμελάδα φράουλα

«Η Marks & Spencer Greece, σε συνεργασία και επικοινωνία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), προχώρησε άμεσα και έχει ολοκληρώσει πλήρως διαδικασία προληπτικής απόσυρσης όλων των προϊόντων με κωδικό "ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ 340 γρ", που διατίθενται στα καταστήματα και τμήματα Marks & Spencer Food στην Ελλάδα.

» Η απόσυρση των συγκεκριμένων προϊόντων πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια μεμονωμένου περιστατικού που αφορά σε εντοπισμό ξένου σώματος (θραύσματος γυαλιού) στο εν λόγω προϊόν (αριθμός παρτίδας H 1208 και ημερομηνία λήξης 07/2022) και σκοπός είναι να γίνει επανέλεγχος όλων των συσκευασιών.

» Η Marks & Spencer Ελλάδος καλεί όσους πελάτες έχουν ενδεχομένως στην κατοχή τους το εν λόγω προϊόν, να το προσκομίσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα Marks & Spencer, με σκοπό την πλήρη επιστροφή χρημάτων, χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς. Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν µε την εξυπηρέτηση πελατών στην τηλεφωνική γραμμή: 211 108 7300».

Σημειώνεται ότι στα τέλη Ιανουαρίου ο ΕΦΕΤ είχε ανακαλέσει σνίτσελ κοτόπουλο από την αγορά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ