- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Δύο δικηγόροι ηλικίας 31 και 32 ετών, κατηγορούνται για πλαστογραφία και απάτη με ηλεκτρονικό υπολογιστή κατά συναυτουργία και εξακολούθηση. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη σχηματίσει δικογραφία εναντίων τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος δικηγόρος έπεισε έναν ιδιοκτήτη εταιρείας ψυκτικών μηχανημάτων ότι διαθέτει γνωριμίες σε μεγάλο ελληνικό τραπεζικό Όμιλο και ότι θα μεσολαβούσε για αυτόν με σκοπό να υπογράψει σύμβαση ανάθεσης συντήρησης, ύψους €10.000.000. Στη συνέχεια παρουσίασε στον ιδιοκτήτη της εταιρείας τον 32χρονο συνεργό και συνάδελφό του δικηγόρο, ως υψηλό στέλεχος του ομίλου.
Μέσα σε έξι μήνες, ο 32χρονος κατάφερε να αποσπάσει από τον επιχειρηματία το χρηματικό πόσο ύψους €25.000, το οποίο ο επιχειρηματίας έδινε σταδιακά είτε με κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς των δύο δικηγόρων, είτε με αυτοπρόσωπη παράδοση στον 31χρονο.
Μετά από έρευνες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βρέθηκαν στην κατοχή των δύο δικηγόρων ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία συσκευή tablet, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο κάρτες SIM, τα οποία κατασχέθηκαν και απεστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ φαίνεται ότι ο ένας από τους δύο δικηγόρους έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια απάτη.