Ελλαδα

Πάτρα: Νεκρός εργάτης σε εργοστάσιο-Προσπάθησε να αποφύγει έλεγχο

Ο δικηγόρος της οικογένειας καταγγέλλει ότι ήταν ανασφάλιστος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νεκρός εργάτης σε βιομηχανική μονάδα στην Πάτρα - Πώς έγινε το δυστύχημα - Η καταγγελία της οικογένειάς του - Φέρεται να ήταν ανασφάλιστος

Νεκρός σε εργοστάσιο της ΒΙ.ΠΕ. στην Πάτρα έπεσε ένας εργάτης, όταν υποχώρησε η οροφή βιομηχανικής μονάδας στην οποία κρυβόταν για να αποφύγει τον έλεγχο.

Σύμφωνα με το Ionian TV, τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι 17 συνάδελφοι του, κρύφτηκαν σε διάφορα σημεία της βιομηχανικής μονάδας. Ο εργάτης - που καταγγέλλεται ότι ήταν ανασφάλιστος- επέλεξε να κρυφτεί στη σκεπή, όμως όταν επιχείρησε να κατέβει, η οροφή υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του εργάτη κατήγγειλε ότι στο νοσοκομείο δηλώθηκε από τον εργοδότη του με το όνομα άλλου εργαζόμενου στην ίδια επιχείρηση. Τις καταγγελίες διαψεύδει ο δικηγόρος του εργοδότη, ο οποίος αναφέρει ότι ο ίδιος ο 22χρονος είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία, ενώ ήταν κανονικά ασφαλισμένος.

Το εργοστάσιο τυλίχθηκε στις φλόγες, μία ημέρα μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Με πληροφορίες από IONIAN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ