Ελλαδα

Πάτρα: Νεκρός εργάτης σε εργοστάσιο-Προσπάθησε να αποφύγει έλεγχο

Ο δικηγόρος της οικογένειας καταγγέλλει ότι ήταν ανασφάλιστος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εργατικό δυστύχημα- Κράνος
Εργατικό δυστύχημα- Κράνος © Eurokinissi

Νεκρός εργάτης σε βιομηχανική μονάδα στην Πάτρα - Πώς έγινε το δυστύχημα - Η καταγγελία της οικογένειάς του - Φέρεται να ήταν ανασφάλιστος

Νεκρός σε εργοστάσιο της ΒΙ.ΠΕ. στην Πάτρα έπεσε ένας εργάτης, όταν υποχώρησε η οροφή βιομηχανικής μονάδας στην οποία κρυβόταν για να αποφύγει τον έλεγχο.

Σύμφωνα με το Ionian TV, τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι 17 συνάδελφοι του, κρύφτηκαν σε διάφορα σημεία της βιομηχανικής μονάδας. Ο εργάτης - που καταγγέλλεται ότι ήταν ανασφάλιστος- επέλεξε να κρυφτεί στη σκεπή, όμως όταν επιχείρησε να κατέβει, η οροφή υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του εργάτη κατήγγειλε ότι στο νοσοκομείο δηλώθηκε από τον εργοδότη του με το όνομα άλλου εργαζόμενου στην ίδια επιχείρηση. Τις καταγγελίες διαψεύδει ο δικηγόρος του εργοδότη, ο οποίος αναφέρει ότι ο ίδιος ο 22χρονος είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία, ενώ ήταν κανονικά ασφαλισμένος.

Το εργοστάσιο τυλίχθηκε στις φλόγες, μία ημέρα μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Πάτρα | Βίντεο σοκ από εργατικό δυστύχημα σε εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ

Με πληροφορίες από IONIAN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ