Ελλαδα

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Το παιδί μου έζησε 100 θανάτους»

Τι είπε η Κούλα Τοπαλούδη για την αγκαλιά με τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Το ξέσπασμα της μητέρας της για τη διακοπή της δίκης - Τι λέει για το ενδεχόμενο μείωσης της ποινής των δολοφόνων.

Διακόπηκε για τις 10 Μαρτίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη, με τη μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας να ξεσπά κατά των δραστών, αλλά και της απόφασης για διακοπή. «Το παιδί μου έζησε 100 θανάτους», λέει η κ. Κούλα σε νέες τις δηλώσεις. 

«Είναι η αδιαφορία, ο εμπαιγμός, η έλλειψη σεβασμού στα πρόσωπά μας. Οι Αλβανοί θα μπορούσαν να ορίσουν δικηγόρο. Εγώ δεν κατέβηκα από τον βορρά στο νότο για ψυχαγωγικούς λόγους. Ήρθα για να ξαναζήσω τον θάνατο του παιδιού μου, γιατί; Για να κατεβώ οδικώς έχω έξοδα, τους δολοφόνους τους κουβαλάνε με κλούβες της Αστυνομίας. Για τις 10 Μαρτίου θα παρακαλέσω το ελληνικό κράτος να στείλει περιπολικό να μας πάρει από το Διδυμότειχο. Δεν θα αντέξω αυτή την κοροϊδία. Οι δολοφόνοι πολτοποιούν στραγγαλίζουν ζωντανό παιδί και τους δίνετε δεύτερη ευκαιρία, δεύτερη δίκη και να ζητήσουν ελαφρυντικά. Δεν θα δεχτώ καμία έκπτωση, κανένα ελαφρυντικό να τους δοθεί. Αν έχουν λεφτά μπόλικα να πληρώσουν και τα παραστατικά της δίκης», δήλωσε στο OPEN η κ. Κούλα Τοπαλούδη και πρόσθεσε ότι δεν έχει καμία βοήθεια από την Πολιτεία. 

«Από πού να έχω; Από την κυβέρνηση τη σημερινή, από τη χθεσινή; Υποτίθεται αγωνίζονται για τον Έλληνα, για εμάς χωρίς εμάς, Δεν είδα καμία συμπαράσταση από το κράτος, από τους φορείς. Όσοι μπήκαν στο σπίτι μας ήρθαν είδον και απήλθον, τίποτα» είπε η κ. Κούλα και συνέχισε: «Είναι τρομερό, δεν μας σέβονται να έχουν τον δολοφόνο τον Ροδίτη σε ένα έδρανο υπερυψωμένο. Θα μας τρελάνουν […] Δεν θέλω ούτε το συγγνώμη. Έζησε το παιδί μου 100 θανάτους. Ζητάνε μείωση ποινών, αυτό αν γίνει θα βάλω φωτιά στην Ελλάδα και στη Βουλή μέσα, θα τους λιώσω όλους». 

 

 

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Η αγκαλιά με τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς και της Ερατούς

«Όλες έχουμε ανάγκη από μια αγκαλιά και όλες μιλούμε την ίδια γλώσσα, τη γλώσσα του πόνου και της θλίψης. Οι καρδιές μας χτυπούσαν στον ίδιο ρυθμό» είπε για τη συμπαράσταση που δέχεται από τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς και της Ερατούς που δολοφονήθηκαν από τους συντρόφους τους. 

Η αγκαλιά με τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της, υπήρξε μία από τις συγκινητικότερες στιγμές λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.  

Η μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη, κ. Κούλα, πέφτει στην αγκαλιά της μητέρας της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ