Ελλαδα

Μπάμπης Στόκας για πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: «Έχουμε συγκλονιστεί»

«Δεν θα απολογηθούμε στον κάθε άρρωστο του πληκτρολογίου» έγραψε στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας των Πυξ Λαξ επί σκηνής
Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας των Πυξ Λαξ επί σκηνής © NDP

Ο Μπάμπης Στόκας μίλησε για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ και την υπόθεση παιδοφιλίας για την οποία κατηγορείται. Η ανάρτηση στο Facebook.

Ο Μπάμπης Στόκας, τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Πυξ Λαξ, έκανε την πρώτη του δήλωση για τον πρώην ντράμερ του συγκροτήματος και την υπόθεση παιδοφιλίας, στην οποία εμπλέκεται.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook, τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη των Πυξ Λαξ δεν γνώριζαν για τις αποτρόπαιες πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται ο πρώην ντράμερ του συγκροτήματος.

«Από τη στιγμή που πριν λίγες μέρες μάθαμε για αυτήν τη θλιβερή ιστορία έχουμε συγκλονιστεί ως άνθρωποι και ως γονείς στον υπερθετικό βαθμό» τονίζει ο Μπάμπης Στόκας.

Και ξεκαθαρίζει ότι το συγκρότημα Πυξ Λαξ «δεν θα ανεχτεί από δω και μπρος να γίνεται σύνδεση του ονόματός της με τέτοιες ειδεχθείς κι αποκρουστικές πράξεις για να υπάρχουν νούμερα και λαϊκ ή για να συγκαλυφθούν αλλά θέματα απο το φως της δημοσιότητας».

«Δεν θα απολογηθούμε στον κάθε άρρωστο του πληκτρολογίου για τις τυχόν πράξεις όλων των πρώην συνεργατών, των κηπουρών ή των υδραυλικών που κατά καιρούς έχουν περάσει δίπλα μας... Εμείς κάναμε μουσική παρθένα και αγνά» αναφέρει επίσης για την υπόθεση με τον πρώην ντράμερ που κατηγορείται για παιδοφιλία.

«Ήδη έχει δρομολογηθεί η νομική μας προστασία. Γιατί εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε στα τραγούδια, στη μουσική, στους ερωτευμένους ανθρώπους, στα συναισθήματα, στην ανθρωπιά. Κι ένα τραγούδι για μια διάφανη αγάπη» γνωστοποιεί ακόμη ο Μπάμπης Στόκας των Πυξ Λαξ μέσα από την ανάρτησή του στα social media.

 

 

Μπάμπης Στόκας: Η ανάρτηση για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ και την υπόθεση παιδοφιλίας

«Ακούσαμε και διαβάσαμε αρκετά στην προσπάθεια που έκανε ο καθένας ή η καθεμία να γλύψει λίγο από το κοκαλάκι της δημοσιότητας, χρησιμοποιώντας το όνομα της μπάντας, θα πούμε δύο τελευταία λόγια και θα τελειώσουμε μ' όλη αυτή την παράνοια. Από τη στιγμή που πριν λίγες μέρες μάθαμε για αυτήν τη θλιβερή ιστορία, έχουμε συγκλονιστεί ως άνθρωποι και ως γονείς στον υπερθετικό βαθμό.

» Όπως και κάθε φορά που μαθαίνουμε κάτι ανάλογο, πάντοτε τασσόμασταν με τα θύματα κι όχι με τους θύτες. Από κει και πέρα δεν θα απολογηθούμε στον κάθε άρρωστο του πληκτρολογίου για τις τυχόν πράξεις όλων των πρώην συνεργατών, των κηπουρών ή των υδραυλικών που κατά καιρούς έχουν περάσει δίπλα μας... Εμείς κάναμε μουσική παρθένα και αγνά.

» Ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε μουσική. Η μπάντα αυτή ξεκίνησε από υπόγεια και μικρά μουσικά καφέ, χτίζοντας μια σχέση σεβασμού με τον κόσμο μέχρι να φτάσει να παίξει στο Ολυμπιακό Στάδιο. Δεν έγινε φορετη από κανέναν ευγενικό χορηγο.

» Και δεν θα ανεχτεί από δω και μπρος να γίνεται σύνδεση του ονόματός της με τέτοιες ειδεχθείς κι αποκρουστικές πράξεις για να υπάρχουν νούμερα και λαϊκ η για να συγκαλυφθούν αλλά θέματα απο το φως της δημοσιότητας. Από χρέος προς τον εαυτό μας την ιστορία μας, τους νυν συνεργάτες μας, τον αληθινό ντράμερ μας εδώ και χρόνια που είναι ένας εξαιρετικός μουσικος και άνθρωπος, όποιος ξανασυνδέσει ή υπονοήσει σύνδεση του ονόματος του συγκροτήματος με οποιαδήποτε τέτοια ειδεχθή πράξη, που καμία σχέση δεν είχαμε ούτε θα είχαμε ποτέ τη δυνατότητα να γνωρίζουμε, θα μας βρει απέναντι με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

» Ήδη έχει δρομολογηθεί η νομική μας προστασία. Γιατί εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε στα τραγούδια στη μουσική στους ερωτευμένους ανθρώπους στα συναισθήματα στην ανθρωπιά. Κι ένα τραγούδι για μια διάφανη αγάπη...» έγραψε ο Μπάμπης Στόκας.

Υπενθυμίζεται ότι θέση για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ πήρε και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Το στομάχι μας ανακατεύτηκε».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ