Ελλαδα

Φίλιππος Πλιάτσικας: Το στομάχι μας ανακατεύτηκε

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος παίρνει θέση

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φίλιππος Πλιάτσικας για τον παιδόφιλο ντράμερ: Το στομάχι μας ανακατεύτηκε
Φίλιππος Πλιάτσικας © NDP

Φίλιππος Πλιάτσικας για τον παιδόφιλο ντράμερ των Πυξ Λαξ: Το στομάχι μας ανακατεύτηκε.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των Πυξ Λαξ στην οποία διαχώρισαν τη θέση τους σχετικά με τον πρώην συνεργάτη τους που κατηγορείται για αποπλάνηση 6χρονης, ο Φίλιππος Πλιάτσικας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος εξέφρασε πόσο στεναχωρημένοι είναι όλοι. Τόνισε, όμως, ότι δεν θα πρέπει η άγνωστη ζωή του ντράμερ να ταυτιστούν με το συγκρότημα των Πυξ Λαξ.

«Από την πρώτη στιγμή, όπως και όλος ο κόσμος, αισθανθήκαμε μεγάλη στεναχώρια και το στομάχι μας είναι ανακατεμένο όλες αυτές τις μέρες. Αυτό είναι σε ανθρώπινο επίπεδο. Από εκεί και πέρα, όποιος “άρρωστος του πληκτρολογίου” θέλει να συνδέσει αυτή την μπάντα με μια τόσο ειδεχθή πράξη θα μας βρει απέναντι. Στο τέλος δεν μπορεί να κοιτάμε τον υδραυλικό, τον πρώην συνεργάτη και τον κηπουρό για να δούμε τι μπορεί να κάνει στο μέλλον. Δεν μπορούμε να μπούμε σε μια τέτοια τρέλα. Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για αυτό. Και τελειώνει εδώ αυτή η ιστορία», είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι ανακοινώσεις των Πυξ Λαξ 

Οι Πυξ Λαξ με αστοχίες στην πρώτη τους ανακοίνωση προκάλεσαν κύμα οργής. Αφενός είχαν μπερδέψει τις ημερομηνίες και τις χρονιές που συνεργάστηκαν με τον Γιαννόπουλο, ενώ οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τους διέψευδαν, αφετέρου έγραψαν ότι δηλώνουν τη συμπαράστασή τους «σε αυτή την οικογένεια και σε αυτό το κορίτσι αν βίωσε κάτι τόσο βάναυσο και αποτρόπαιο». Φυσικά το «αν» προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και οργή και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε με ένα «που».

Ξεκαθάρισαν ότι δεν γνώριζαν για τη δράση του Γιαννόπουλου, δεν είχαν ιδέα για τα περί παιδοφιλίας και δήλωσαν (αφού το «αν» αντικαταστάθηκε με ένα «που») ότι στηρίζουν το θύμα. Ταυτόχρονα υποστήριξαν ότι δεν συνεργάζονται εδώ και χρόνια με τον εν λόγω μουσικό, για λόγους διαφορετικούς από αυτούς για τους οποίους κατηγορείται.

Το Σάββατο, μάλιστα, έσπευσαν να προειδοποιήσουν για νομικές κινήσεις ενάντια σε όσους επιχειρούν να συνδέσουν τους Πυξ Λαξ με τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Οποιο μέσο ή άτομο έχει συνδέσει το όνομα του συγκροτήματός μας με τη συγκεκριμένη πράξη που έκανε ένας συνεργάτης μας από τους εκατοντάδες που είχαμε στο παρελθόν και έχουμε να τον δούμε ή να ακούσουμε νέα του εδώ και τέσσερα χρόνια, έχει ήδη ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο μας και αν δεν επανορθώσει θα κινηθούμε άμεσα νομικά γιατί η ανθρωποφαγία και ο παραλογισμός δεν μπορεί να θίγει δουλειές χρόνων, επαγγελματικά, υπολήψεις και προσωπικότητες».

Φωτεινή Ψυχίδου: Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ

Χθες, η Φωτεινή Ψυχίδου, δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, με ανάρτησή της στο Facebook ξεκαθάρισε τα πράγματα, περί του τι γνώριζαν και τι όχι οι Πυξ Λαξ για τον ντράμερ τους, αλλά την ίδια ώρα… έβαλε και χέρι στο συγκρότημα, θέτοντας ερωτήματα προς προβληματισμό.

Αφού ξεκαθάρισε ότι οι Πυξ Λαξ, όπως και η ίδια που ακολουθούσε σε πολλές συναυλίες, δεν ήξεραν και δεν διανοούνταν τα περί παιδοφιλίας, αλλιώς όπως και η ίδια λέει δεν θα έφερναν τα παιδιά τους πολλές φορές μαζί να κυκλοφορούν ελεύθερα στα παρασκήνια, περιγράφει συμπεριφορές του Γιαννόπουλου και με τον τρόπο της βάζει… χέρι στους Πυξ Λαξ. Και καταλήγει:

«Οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης μεγάλωσαν.. και έγιναν βασιλιάδες!!!…Μόνο που τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ@λους… και το «παλάτι» κρίνεται κυρίως από τους «αυλικούς».

Στη ζωή πρέπει να εξετάζεται το λάθος …λέει ο Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης…. Οι Πυξ Λαξ δεν το έκαναν… Οι Πυξ Λαξ δεν το εξέτασαν….

Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν ότι ο Γιώργος ήταν παιδεραστής. Οι Πυξ Λαξ ήξεραν ότι ο Γιώργος ήταν μ@@@ς…. Δυστυχώς μερικές φορές αυτή η γνώση επιβάλλεται να είναι αρκετή.

Πυξ Λαξ…. ίσον γροθιά και λάκτισμα…. Όταν πέφτουν μαζικά τα κλωτσομπούνια και η φάση γίνεται σαλούν …είναι λογικό να τις φας!!!
Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει την «Μεγαλειότητας Σας"» είναι η «αιτία» που βρεθήκατε στη μέση του καβγά…», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανάρτηση της Φωτεινής Ψυχίδου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ