Ελλαδα

Αίγιο: Άντρας χαράκωσε τη γυναίκα του με σπασμένο γυαλί

Σώθηκε μετά από επέμβαση της ΔΙΑΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Περιπολικό αστυνομίας © EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ /ΑΡΧΕΙΟΥ «Πηγή: https://back.athensvoice.gr/greece/716480_thessaloniki-paredose-ton-8hrono-stin-astynomia-i-mitera-toy»

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε στο Αίγιο, με θύμα μία γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 53χρονο άντρα της.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να σώσουν την τελευταία στιγμή τη γυναίκα που ο άνδρας της την είχε χαρακώσει στο πρόσωπο με γυαλί και κρυβόταν κλειδωμένη μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της.

Μια γυναίκα κάλεσε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε πως μια γνωστή της την ενημέρωσε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 53χρονο άνδρα της. Η γυναίκα είχε κλειδωθεί στο μπάνιο του σπιτιού τους στο Μεσσηνέζη Αιγίου για να γλιτώσει. Είχε προλάβει να πάρει το κινητό της μαζί και ειδοποίησε τηλεφωνικά τη φίλη της, δηλώνοντας πως κινδυνεύει γιατί ο άντρας της της φώναζε απ' έξω ότι θα τη σκοτώσει.

Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι και εισήλθαν χωρίς να χάσουν χρόνο, όπως γράφει το thebest.gr, βρίσκοντας τον άνδρα να κλωτσάει την πόρτα του μπάνιου για να συνεχίσει το αποτρόπαιο έργο του.

Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας filodimos.gr αναφέρουν ότι ο 53χρονος έδερνε και κακοποιούσε την σύζυγό του, αλλά εκείνη δεν προχωρούσε σε καταγγελία γιατί φοβόταν για τη ζωή τη δική της και του παιδιού της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ