Ελλαδα

Μητέρα Άλκη: Δεν θέλω καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους

«Θέλουμε να αγωνιστούμε για μια καλύτερη κοινωνία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 19χρονου Άλκη Καμπανού
Δολοφονία 19χρονου Άλκη Καμπανού © EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Η μητέρα του 19χρονου Άλκη Καμπανού μίλησε, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, για τη μεγάλη απώλεια που βιώνει.

Η μητέρα του 19χρονου Άλκη Καμπανού μίλησε για τη μεγάλη απώλεια που βιώνει, κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που πάει να ξεκινήσει από τη μεριά των κατηγορουμένων, στο οποίο η ίδια δεν θέλει καμία συμμετοχή.

Μιλώντας στον Alpha κατέστησε σαφές πως δεν θέλει καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους του παιδιού της και πως τους παραδίδει στην ελληνική δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, αναφερόμενη σε πληροφορίες που θέλουν την πλευρά των κατηγορούμενων να προσπαθεί να προσεγγίσει την οικογένεια με γράμματα και συγγνώμες, είπε τα εξής: «Επειδή πάει να ξεκινήσει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την άλλη πλευρά, θέλω να περάσω ένα μήνυμα: Δεν επιθυμώ καμία επικοινωνία με την απέναντι πλευρά. Δεν θέλω να περάσω σε καμία αντιπαράθεση, να ανταλλάξουμε λόγια, μηνύματα, καμία τέτοια κίνηση».

«Αν έχει ξεκινήσει να σταματήσει εδώ. Σεβαστείτε την απώλεια του Άλκη, θρηνώ για το παιδί μου», τόνισε και συμπλήρωσε πως παραδίδει τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη.

Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη με το μεγαλείο της ψυχής της | Greek Tv

Μητέρα 19χρονου Άλκη: «Θέλουμε να αγωνιστούμε για μια καλύτερη κοινωνία»

Μιλώντας για τη συμπαράσταση του κόσμου, η μητέρα του Άλκη ανέφερε ότι δέχεται χιλιάδες μηνύματα. «Είμαστε σε επικοινωνία προκειμένου να αλλάξει η καθημερινότητα της βίας όλων των μορφών που μαστίζει την κοινωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Να ξεκινήσουμε από τους εαυτούς μας για να αλλάξουν τα πράγματα και οι θεσμοί θα ακολουθήσουν. Θέλουμε να αγωνιστούμε για μια καλύτερη κοινωνία», αναφέρει η κ. Μελίνα που αντλεί όπως λέει τη δύναμή της από τον Άλκη και ευχαριστεί όλον τον κόσμο που της συμπαραστέκεται.

Την ίδια ώρα στη φυλακή οδηγούνται άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ