Ελλαδα

Κούγιας: Οι φίλοι του Άλκη ακόμη φοβούνται τα «ανθρωποειδή»

«Να μη γίνει η δίκη στη Θεσσαλονίκη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξης Κούγιας με τη φωτογραφία που έδειξε στους δημοσιογράφους με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ένα τραπέζι
Ο Αλέξης Κούγιας με τη φωτογραφία που έδειξε στους δημοσιογράφους με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ένα τραπέζι © Eurokinissi

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στους φίλους του Άλκη οι οποίοι ακόμη φοβούνται τους δράστες ενώ ζήτησε να μην γίνει η δίκη στην Θεσσαλονίκη.

Αίτημα να μην γίνει η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Οι οικογένειες θέλουν να μην γίνει η δίκη στην Θεσσαλονίκη, γιατί είναι φοβισμένοι. Παρότι ήταν θύματα τα παιδιά, μπήκαν στα δικαστήρια σαν να ήταν δράστες. Τα ίδια και οι οικογένειές τους, όταν έχεις να κάνεις με ανθρωποειδή, γιατί περί ανθρωποειδών πρόκειται» επεσήμανε o κ. Κούγιας.

Την ίδια ώρα, ζήτησε μία δίκαιη ανάκριση και μία δίκαιη δίκη για «να προκύψει από την ανάκριση τι έχει κάνει ο καθένας ή εάν υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι».

Ως προς τη λήψη DNA από τους συλληφθέντες, ο γνωστός ποινικολόγος επεσήμανε ότι «συμπληρώνεται ένα κενό που υπήρχε, κυρίως σε σχέση με τα ευρήματα στον σύνδεσμο οπαδών, για τα οποία καταδικάστηκε μόνο ο 23χρονος, που συνελήφθη πρώτος».

«Να γίνουμε μία κοινωνία ώστε να ανακαλύπτουμε ποιες οικογένειες έχει ελλείψεις σε πατέρα, σε μητέρα, σε αντίληψη για τη ζωή ώστε όλοι να εξελίσσονται σε σωστοί άνθρωποι», σημείωσε στη συνέχεια και συμπλήρωσε:

«Στη δικαιοσύνη υπάρχει η αρχή της ηθικής προλήψεως του εγκλήματος και στόχος της ποινής είναι να τον βελτιώσει και μόλις βγει από τη φυλακή να μην κινδυνεύει το παιδί σας να του πάρει το κεφάλι».

Τέλος, αποκάλυψε πως υπάρχουν πληροφορίες ότι «ένα από τα παιδιά είναι γιος επιλέκτου πολιτικού προσώπου με μεγάλη εκτίμηση στην τοπική κοινωνία».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ