Ελλαδα

Δολοφονία Άλκη: Έδωσε διευκρινίσεις ο Κούγιας για τη φωτογραφία

«Οι γονείς του μου ζήτησαν να τη δείξω»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξης Κούγιας με τη φωτογραφία που έδειξε στους δημοσιογράφους με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ένα τραπέζι
Ο Αλέξης Κούγιας με τη φωτογραφία που έδειξε στους δημοσιογράφους με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ένα τραπέζι © Eurokinissi

Διευκρινίσεις αναφορικά με τη φωτογραφία που έδειξε χθες και απεικονίζει ένα μαχαίρι έδωσε ο Αλέξης Κούγιας

Ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για την φωτογραφία που έδειξε σε δημοσιογράφους χθες με παλαιότερη ανάρτηση σελίδας στο Instagram που φέρει το όνομα «SavvidisTeam».

Η εν λόγω φωτογραφία, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, «παραδόθηκε και είναι η φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει».

Μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό, έδωσε τις απαραίτητες διευκρινίσεις σημειώνοντας πως έλαβε τη φωτογραφία από έναν Έλληνα, που ζει στη Γερμανία. Ο ίδιος, όπως συμπλήρωσε, τον ενημέρωσε και για τον χρόνο που έγινε η σχετική ανάρτηση.

«Έδειξα την ανάρτηση αυτή όταν επισκέφθηκα τους γονείς του Άλκη στο σπίτι τους, στην Βέροια, και εκείνοι υπέστησαν σοκ. Η μητέρα του, δε, αντέδρασε οργισμένα» είπε και πρόσθεσε:

«Όταν μεταβήκαμε χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι γονείς του Άλκη με ρώτησαν αν είχα ακόμη διαθέσιμη τη φωτογραφία και μου ζήτησαν να τη δείξω στους δημοσιογράφους για να τη δει όλη η Ελλάδα. Οι γονείς του Άλκη δεν πρόκειται να ησυχάσουν ένα δεν αποκαλυφθεί και ο τελευταίος που έχει σχέση με τον θάνατο του παιδιού τους».

Εισαγγελική έρευνα για τις αιχμές Κούγια κατά του Γιώργου Σαββίδη

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται η υποκίνηση τέλεση οποιουδήποτε αδικήματος βίας του αθλητικού νόμου. Σκοπός είναι να αποκαλυφθεί ποτέ αναρτήθηκε και από ποιον η επίμαχη φωτογραφία με το καρφωμένο μαχαίρι σε ξύλινη επιφάνεια που φέρεται ότι ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή παλαιότερο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Η έρευνα αναμένεται να ανατεθεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ