- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέο περιστατικό οπαδικής βίας έλαβε χώρα στη Χαλκίδα όταν άγνωστοι χτύπησαν έναν 29χρονο σε κεφάλι και κοιλιά.
Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έλαβε χώρα αυτή τη φορά στην Χαλκίδα όταν ένας 29χρονος ξυλοκοππήθηκε από τρία άτομα.
Ειδικότερα, το συμβάν συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά ο ίδιος το κατήγγειλε στην Αστυνομία μόλις στις 4 Φεβρουαρίου.
Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα ήταν μέσα στο σταθμευμένο του όχημα στην περιοχή της Κανήθου. Τότε, τρία άτομα με κουκούλες φώναξαν ένα υβριστικό σύνθημα κατά του Παναθηναϊκού και κινήθηκαν εναντίον του.
Εκείνος προσπάθησε να αμυνθεί αλλά οι επιτιθέμενοι τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι ενώ με αιχμηρό αντικείμενο τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά.
Αμέσως, ο 29χρονος πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο και ισχυρίστηκε ότι χτύπησε μόνος του υπό τον φόβο να μην υπάρξουν αντίποινα σε περίπτωση καταγγελίας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.