Ελλαδα

Παναγιωτόπουλος: Αγωγή άνω των 200.000€ από την 28χρονη κοπέλα

Την Τετάρτη κάθεται στο εδώλιο για την υπόθεση revenge porn

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος © YouTube

Την Τετάρτη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Αισιόδοξος για την προσεχή δίκη του την Τετάρτη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης εμφανίζεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του, δεν κρύβεται, βγαίνει έξω, θα πάει τις βόλτες με τη γυναίκα του, θα πάει στα μαγαζιά να πιει τον καφέ του και θεωρεί πως ένα μήνα στη σιωπή του, εξομαλύνθηκε η κατάσταση και ψάχνει νέα επαγγελματική κατεύθυνση και δουλειά, ενώ βασίζεται περισσότερο στο μαγαζί του στην Αλόννησο και σαν ελεύθερος επαγγελματίας» αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ.

Να θυμίσουμε πως ο πρώην παρουσιαστής κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού και εθεάθη σε έξοδο με την σύντροφό του.

Από την πλευρά της 28χρονης κοπέλας που έχει κινηθεί εναντίον του, ο συνήγορός της, κύριος Λύτρας, ανέφερε πως εντόπισε και τρίτο βίντεο με προσωπικές της στιγμές σε άλλη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου που δεν γνώριζαν και είχε αναρτηθεί από τον ίδιο, με αποτέλεσμα να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. «Θα καταθέσει αγωγή άνω των 200.000 ευρώ, παρότι η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη και δεν καλύπτεται», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ