Ελλαδα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε πριν από 1,5 μήνα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τη σύζυγό του εθεάθησαν σε ταβέρνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τη σύζυγό του, όπως αποκάλυψε ο Alpha
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τη σύζυγό του © Alpha

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Αλόννησο πριν από 1,5 μήνα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε πριν από περίπου 1,5 μήνα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς, όπως επίσης αποκάλυψε σήμερα το T-live. Συγκεκριμένα, την 1η Νοεμβρίου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τη σύζυγό του παντρεύτηκαν στην Αλόννησο, με πολιτικό γάμο που τελέστηκε από τον δήμαρχο του νησιού, στον οποίο υπήρχαν δύο μάρτυρες και πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώρισε τη σύζυγό του, το περασμένο καλοκαίρι όταν εκείνη πήγε να δουλέψει σεζόν στο μαγαζί που διατηρεί ο παρουσιαστής στην Αλόννησο.

Εντωμεταξύ, την ώρα που οι αντιδράσεις για τη δράση του παρουσιαστή έπαιρναν μεγάλες διαστάσεις, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τη σύζυγό του εθεάθησαν σε γνωστή ταβέρνα στην Περαία Θεσσαλονίκης, όπου γευμάτισαν.

Τη φωτογραφία του ζευγαριού στην ταβέρνα μετέδωσε η εκπομπή T-live.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Την ώρα του σάλου, σε εστιατόριο με τη σύζυγό του

Revenge Porn: Για κακούργημα θα διώκονται οι δράστες 

Την ίδια ώρα, το υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει την αυστηροποίηση της ποινής που προβλέπεται για το αδίκημα της παράνομης διοχέτευσης και διακίνησης, μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που αφορούν την προσωπική ερωτική ζωή.

Μετά την δημοσιότητα που έλαβε η δράση του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, στον οποίο καταλογίζεται ότι δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του, το υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει την αναβάθμιση του ποινικού χαρακτηρισμού της πράξης σε κακούργημα και κατ' επέκταση την αύξηση της επαπειλούμενης ποινής.

Παράλληλα, εξετάζεται να υπάρξει ειδική επιβαρυντική περίσταση όταν η πράξη στρέφεται κατά ανηλίκου θύματος στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας των ανηλίκων και των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων που έχει επιδείξει το υπουργείο Δικαιοσύνης με τις πρόσφατες τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ