Ελλαδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο εδώλιο την Τετάρτη

«Άφαντος» στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, ξεκινά η δίκη του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Άρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN ο ίδιος έχει κλείσει τα προφίλ του στα social media, έχει περιορίσει τις μετακινήσεις του στη Θεσσαλονίκη και φέρεται να περνάει τον περισσότερο χρόνο του μέσα στο σπίτι.

Η σύλληψή του ήλθε αφενός κατόπιν καταγγελίας νεαρής κοπέλας η οποία ανέφερε ότι ο παρουσιαστής ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους, με πορνογραφικό περιεχόμενο, βίντεο από ερωτική τους συνεύρεση, και αφετέρου μετά την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που είχε ζητήσει να διερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ανάλογες καταγγελίες εις βάρος του τηλεπαρουσιαστή.

Αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σημειώνεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αντιμέτωπος με κάθειρξη 10 ετών, μετά την απαγγελία κακουργηματικής κατηγορίας σε βάρος του από τον εισαγγελέα. Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ' εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ