Ελλαδα

Δολοφονία Άλκη: Πληροφορίες ότι ο 20χρονος διέφυγε στο εξωτερικό

Είναι στενός φίλος του 23χρονου που έχει συλληφθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης
Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης © EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη αναζητείται ένας 20χρονος, ο οποίος φαίνεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Ο 20χρονος που αναζητείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, είναι πιθανό να βρίσκεται στο εξωτερικό, προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη. Δημοσίευμα στο thestival.gr αναφέρει ότι ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα την Πέμπτη (03.02).

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον ταυτοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Αναζήτησαν το όνομά του στη βάση δεδομένων της ΕΛΑΣ, διαπιστώνοντας όμως με έκπληξη ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε στην Αλβανία.

Ο 20χρονος είναι στενός φίλος του 23χρονου Αλβανού που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του Άλκη. Οι δυο τους ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών. Τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός. Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία. Για τον 20χρονο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Κούγιας για δολοφονία Άλκη: «Φοβάμαι μήπως φυγάδευσαν τους υπόλοιπους στην Αλβανία»

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονία του 19χρονου.

«Προσωπικά, φοβάμαι μήπως τους φυγάδευσαν τους υπόλοιπους ή τους έχουν φυγαδεύσει ήδη στην Αλβανία και ψάχνουν να τους βρουν στην Ελλάδα. Θα φανεί αυτό μέσα στις επόμενες δύο μέρες.

» Θα είμαι στην Βέροια την Κυριακή το πρωί για να μιλήσω με την οικογένεια του Άλκη και την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα από την απολογία του κατηγορούμενου, για να πάρουμε την δικογραφία. Τώρα δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε τυφλοί πάνω σε αυτό το θέμα» ανέφερε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Livesport».

Υπενθυμίζεται ότι Άρης και ΠΑΟΚ συμφώνησαν να δώσουν φιλικό αγώνα στη μνήμη του 19χρονου Άλκη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ