Ελλαδα

Τήνος: Η στιγμή που κύμα παρασέρνει καβοδέτη στο λιμάνι (video)

Την ώρα που το πλοίο είναι έτοιμο να αναχωρήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα κύματα στην Τήνο παρέσυραν τον καβοδέτη στο λιμάνι
Τα κύματα στην Τήνο παρέσυραν τον καβοδέτη στο λιμάνι @Forecastweather.Greece/Facebook

Στην Τήνο καβοδέτης παρασύρθηκε από τα κύματα, ενώ πνέουν θυελλώδεις άνεμοι και η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη. Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Τήνος είναι ένα από τα νησιά στις Κυκλάδες όπου τον χειμώνα τα πελώρια κύματα καθιστούν δύσκολη την προσέγγιση των πλοίων στο λιμάνι. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook, φαίνεται η στιγμή που το κύμα χτυπά με δύναμη στην προβλήτα, παρασέροντας τον καβοδέτη.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Τήνο, την ώρα που το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο είναι έτοιμο να αποπλεύσει για να συνεχίσει το ταξίδι του στις Κυκλάδες.

Ο καβοδέτης προσπαθεί να αποδεσμεύσει το καραβόσκοινο. Η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη. Το κύμα τον ρίχνει κάτω, όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα το πλήρωμα των πλοίων και οι εργαζόμενοι σε λιμάνια νησιών στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Τον Δεκέμβριο του 2018 είχε δημοσιευτεί βίντεο που έδειχνε τεράστια κύματα να «καταπίνουν» το Fast Ferries Andros εν μέσω σφοδρής θαλασσοταραχής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ