Ελλαδα

Βόλος: 22χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από το αφεντικό της

«Του έλεγα να σταματήσει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός
Βιασμός © Pixabay/Φωτογραφία Αρχείου

Βόλος: Μία 22χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από το αφεντικό της - «Του έλεγα να σταματήσει», δήλωσε η 22χρονη.

Μία ακόμα καταγγελία απόπειρας βιασμού ήρθε στο φως της δημοσιότητας από μία 22χρονη στο Βόλο, η οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη της.

Ειδικότερα, η κοπέλα κατήγγειλε πως το αφεντικό της προσπάθησε να τη βιάσει, μέσα στην τουαλέτα ενός μπαρ. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 10 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, όλα ξεκίνησαν σε ένα πάρτι που είχε προσκληθεί το θύμα για το κλείσιμο του μαγαζιού, λόγω χειμώνα. Εκεί, λίγο πριν αποχωρήσει από το νυχτερινό μαγαζί, ζήτησε από την παρέα της να την περιμένουν μέχρι να πάει στην τουαλέτα.

Τότε ήταν που την ακολούθησε ο 35χρονος και αφού έσπρωξε την πόρτα, εισέβαλε στην τουαλέτα, την θώπευσε και της είπε πως την θέλει.

«Προσπαθούσα να τον απωθήσω, όσο εκείνος επιχειρούσε να με φιλήσει στον λαιμό, ακινητοποιώντας τα χέρια μου. Στη συνέχεια, με κόλλησε στον τοίχο και με έπιανε με τα χέρια του στα οπίσθια και σε άλλα μέρη του σώματός μου, ενώ εγώ του έλεγα συνεχώς να σταματήσει», αναφέρει η 22χρονη και πρόσθεσε:

«Έβαλε το χέρι του στο εσωτερικό των ρούχων μου για να πιάσει τα γεννητικά μου όργανα και έφτασε κοντά σε αυτά. Τότε, τον απώθησα βάζοντας όλη μου τη δύναμη. Στη συνέχεια, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έπιασε το μόριό του με σκοπό να το βγάλει από το παντελόνι».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ