Ελλαδα

Δολοφονία Άλκη: Εξιτήριο για τους δύο φίλους του

Η ανακοίνωση του «Παπανικολάου»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Παίρνουν εξιτήριο από το νοσοκομείο οι δύο φίλοι του 19χρονου.

Εξιτήριο αναμένεται να πάρουν από το νοσοκομείο Παπανικολάου, οι δύο νεαροί φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.  Μαζί με τον Άλκη Καμπανό ήταν και τέσσερις φίλοι του εκ των οποίων οι δύο τραυματίστηκαν από μαχαίρι ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείο Παπανικολάου, αναμένεται σήμερα να πάρουν εξιτήριο από τη Δ’ Χειρουργική Κλινική όπου και νοσηλεύονταν, μετά από την δολοφονική επίθεση εναντίον τους.

Οι δύο νεαροί θα λάβουν εξιτήριο καθώς όπως τονίζεται από το νοσοκομείο, έχουν ξεπεράσει κάθε κίνδυνο για την υγείας τους.

Εξιτήριο για τους φίλους του Άλκη: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Σχετικά με τους δύο τραυματίες που διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας την 01/02/2022 και εισήχθησαν στη Δ΄ Χειρουργική Κλινική Α.Π.Θ., η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Εξέρχονται σήμερα 03/02/2022 από το νοσοκομείο με ιατρικές οδηγίες».

Δολοφονία Άλκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 23χρονος

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος, Αυξέντιος Circau, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σε βάρος του ασκήθηκε -μεταξύ άλλων- δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Στο μεταξύ, εις βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία, η οποία συνδέεται με τις έρευνες που διενήργησε η αστυνομία μετά το φονικό σε σύνδεσμο οπαδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, του οποίου φέρεται να είναι μέλος.

Με βάση τη δικογραφία αυτή, ο εισαγγελέας τού απήγγειλε κατηγορίες για μία σειρά από πλημμεληματικές πράξεις και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου οδηγήθηκε μετά την προθεσμία που έλαβε από τον ανακριτή.

Οι συνδεόμενες με τα ευρήματα στον σύνδεσμο πράξεις αφορούν τα παρακάτω:

  • Λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια
  • Κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη
  • Κατοχή κροτίδων
  • Παράνομη οπλοκατοχή και
  • Αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις