Ελλαδα

Νόσησε ξανά με κορωνοϊό ο αντιεμβολιαστής γιατρός Φαίδων Βόβολης

«Είναι σίγουρα κάτι παραπάνω» λέει ο γιατρός που του αφαιρέθηκε η άδεια άσκησης επαγγέλματος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Φαίδων Βόβολης, γνωστός από τα «πύρινα» αντιεμβολιαστικά του κηρύγματα, κόλλησε δεύτερη φορά κορωνοϊό λέγοντας ότι η Covid-19 δεν είναι τελικά απλή γρίπη.

«Η νόσος», παραδέχεται ο αρνητής γιατρός, «σίγουρα αφήνει κάποια πράγματα στους πνεύμονές μου» και πλέον συνιστά σε όλους προσοχή και τήρηση των μέτρων γιατί τελικά «η COVID-19 μπορεί να σκοτώσει».

Στη συνέχεια όμως, σε νέα του ανάρτηση, ο Φαίδων Βόβολης έσπευσε να διευκρινίσει ότι άλλο η επικινδυνότητα της Covid-19 και άλλο η υποχρέωση εμβολιασμού. 

Στη νέα του ανάρτηση υποστηρίζει μεταξύ άλλων εξής:

Από εχθές το βράδυ εδόθη η εντολή στα sites να παίξουν ΟΛΟΙ μαζί την ίδια περίπου είδηση με τον ίδιο τρόπο,τα ίδια λόγια! Ότι ΔΗΘΕΝ είπα πως ‘δεν ειναι γριπούλα,αλλά αυτή η ίωση σκοτώνει’! Κι ότι ΔΗΘΕΝ άλλαξα.. Κι οτι ΔΗΘΕΝ εγινα σαν αυτούς που κάνουν κυβιστήσεις με το λεπτό.. Κι ότι ‘να δειτε ο γιατρός σας τώρα κατάλαβε κι ‘έβαλε μυαλό’!!! ΑΣΦΑΛΩΣ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ! ΕΙΠΑ λοιπόν και γιαυτό βγήκα σε LIVE και τα ακούσατε ΟΛΟΙ ,τα εξής: -νόσησα,το πέρασα λίγο βαρύτερα από τους πολλούς που ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΛΑΦΡΑ -το οτι νόσησα ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Γ Ρ Α Μ Μ Μ Α απ ότι έλεγα ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ τα ενισχύει ! -‘δεν είναι μια γριπούλα αυτή η ίωση σκοτώνει’ ΨΕΥΔΕΣ Είπα πως εγω δεν ανεφερα ΠΟΤΕ πως είναι μια απλή γριπούλα,αλλά κάτι παραπάνω. Ναι κι αν είναι κάτι παραπάνω κυρίως ως προς τις επιπλοκές τι σημαίνει; Θα πρέπει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να εμβοliaσουμε έναν λαο;;;; Να εκβιάσουμε;; Απολύσουμε;; Φανατίσουμε και διχάσουμε;; Δηλαδη πρέπει για να στηρίξω τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ μας να υποτιμήσω την ίωση;; ΟΧΙ. Είναι κάτι παραπάνω. Ως εκεί. Οι 99% την περνούν ήπια. Κάποιοι δυσκολεύονται περισσότερο Το ότι ΠΑΝΤΑ πρέπει να προσέχουμε ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ