- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, τα νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική και αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022.
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της Αττικής και αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022.
«Με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των παιδιών, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και κατόπιν σχετικών συστάσεων και εισηγήσεων των οικείων Δήμων, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο 27 Ιανουαρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κλειστά θα είναι επίσης τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί» αναφέρεται στη σχετικά ανακοίνωση.
Να θυμίσουμε πως τα σχολεία στην Αττική είναι κλειστά από τη Δευτέρα, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Ελπίδα» ενώ στον «αέρα» μένει το ζήτημα της τηλεκπαίδευσης. Προχθές και χθες αντίστοιχα είχε ανακοινωθεί η γενική αργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και δεν πραγματοποιήθηκε τηλεκπαίδευση καθώς δεν υπήρχε το διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξή της.
Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Πότε καταργούνται οριστικά οι παλιές ταυτότητες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.