Ελλαδα

«Ελπίδα»: Στο σκοτάδι παραμένουν αρκετές περιοχές της Αττικής

Η ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΔΕΔΔΗΕ
ΔΕΔΔΗΕ © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές Αττικής. Τα νεότερα στοιχεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Παραμένουν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στην Αττική, ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ υπογραμμίζει ότι έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο 80% των περιοχών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα λόγω βλαβών.

Ανακοινώνει, δε, πως συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του δικτύου.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Παπάγος, Χολαργός, Μαρούσι και Χαλάνδρι υπάρχουν μεμονωμένα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε επίπεδο γειτονιάς.

Όπως και νωρίτερα, πιο εκτεταμένα προβλήματα εντοπίζονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Καλέντζι, Βουτσά, Λαύριο, Κάτω Σούλι, Μαραθώνας, Καλύβια και Κερατέα, όπου εκεί η αποκατάσταση είναι δυσκολότερη λόγω της δύσκολης πρόσβασης στα σημεία όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Όσον αφορά στα νησιά, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί πλην ορισμένων χωριών στην περιοχή των Χανίων. Αντίστοιχα, αποκαταστάθηκε το σύνολο των βλαβών στην Εύβοια και έως σήμερα το βράδυ αναμένεται η ηλεκτροδότηση των οικισμών της Αταλάντης.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ
Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σε ό,τι αφορά τη Βοιωτία τα προβλήματα γίνονται κυρίαρχα κυρίως από την διακοπή του ρεύματος σε αρκετούς οικισμούς ενώ συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Στη Φθιώτιδα τα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή της Λοκρίδας, και ιδιαίτερα στη περιοχή νότια του Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς και σε Λιβανάτες, Αρκίτσα, Αταλάντη, Μαλεσίνα, Μαρτίνο και Λάρυμνα.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση: «Μέχρι το βράδυ θα αποκατασταθούν»

Νωρίτερα σήμερα σε έκτακτη ενημέρωση για τα προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, επεσήμανε ότι από τις 79 γραμμές μέσης τάσης που είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας στην κορύφωση του φαινομένου, μετά τις εντατικές εργασίες που συνεχίστηκαν όλο το βράδυ, τις πρωινές ώρες σήμερα Τρίτη περιορίστηκαν σε 45 και το μεσημέρι σε 37, τμήματα των οποίων έχουν αποκατασταθεί.

Ο κ. Σκρέκας σημείωσε ότι σε αντίθεση με την περυσινή κακοκαιρία, τα προβλήματα στα βόρεια προάστια εφέτος ήταν πολύ λίγα και εντοπίστηκαν σε ορισμένες περιοχές του Διονύσου και του Αγίου Στεφάνου, πράγμα που οφείλεται στις εντατικές κλαδεύσεις που έγιναν εγκαίρως.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ