Ελλαδα

O ιερέας- βιαστής είχε σχέση με την ανήλικη νταντά του μωρού του

«Είχαμε σχέση από τα 16 μου» λέει η κοπέλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποινική δίωξη στον ιερέα για τον βιασμό ανήλικης © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δράση του 37χρονου ιερέα στα Πατήσια ποιυ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Στο «φως» έρχεται μία νέα καταγγελία για τον ιερέα των Κάτω Πατησίων, αφού ενήλικη - σήμερα - κοπέλα ισχυρίζεται πως είχε σχέση από τον κληρικό από τα 15,5 χρόνια της.

Σύμφωνα με τον Alpha, μετά την πρώτη καταγγελία, οι αστυνομικοί έβαλαν στο «μικροσκόπιο» τον παπά για περίπου 20 ημέρες. Αυτό το χρονικό διάστημα, έβλεπαν ότι ο 37χρονος, όταν έφευγε η σύζυγος και τα παιδιά του, έμενε μόνος στο σπίτι με μια νεαρή κοπέλα την οποία επισκεπτόταν και στο δικό της διαμέρισμα.

Η κοπέλα αυτή σήμερα είναι 18 ετών. Οι Αρχές την μετέφεραν στο Ανηλίκων, όπου και έδωσε κατάθεση, λέγοντας ότι ήταν ζευγάρι με τον κληρικό από τα 15,5 της χρόνια καθώς και ότι τον γνώρισε στο Κατηχητικό.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο δικηγόρος του ιερέα που φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά ανήλικες κοπέλες στα Κάτω Πατήσια ανακοίνωσε την παραίτηση από την υπεράσπιση του, επικαλούμενος το γεγονός ότι ο πρώην-πια-πελάτης του, απέκρυψε στοιχεία. 


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ