Ελλαδα

Δρόμοι - Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κλειστές Αττική Οδός και Κατεχάκη

Ποια είναι η κατάσταση στους κεντρικούς δρόμους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αττική Οδός, Κατεχάκη και Περιφερειακή Υμηττού είναι κλειστές από τα χιόνια που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα». Πού υπάρχουν προβλήματα.

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα σε δρόμους της Αττικής, που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Παραμένουν εκτός κυκλοφορίας η Αττική Οδός και στα δύο ρεύματα, καθώς και οι Περιφερειακές Υμηττού και Αιγάλεω και στα δύο ρεύματα. 

Κλειστή και η Κατεχάκη και το υπόγειο ρεύμα ανόδου της Μεσογείων, στο ύψος της Κατεχάκη. Κανονικά η κυκλοφορία στην Αθηνών- Κορίνθου. Υπενθυμίζεται ότι στήθηκε ολονύχτια επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό οδηγών σε Αττική Οδό και Μεσογείων από δυνάμεις του Στρατού, του Ερυθρού Σταυρού και της Πυροσβεστικής.

Αυξημένα τα προβλήματα σε Μεσογείων/Μαραθώνος, Κηφισίας, Κάντζα, Διόνυσο λόγω ακινητοποιημένων οχημάτων αλλά και σε άλλους δρόμους λόγω πτώσης δέντρων, κλαδιών και άλλων εμποδίων.

Εκχιονιστικό για τα χιόνια στη Μεσογείων που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα» © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Εθνική Αθηνών - Λαμίας

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία των οχημάτων στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Λαμίας από τη Γέφυρα Καλυφτάκη έως τον κόμβο Οινοφύτων και στην Παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών. Παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων.

Οι μεγαλύτερες δυσκολίες παρατηρούνται σε όσα οχήματα κινούνται στους δρόμους στα βορειοανατολικά του νομού Αττικής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις