- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εγκλωβισμένοι επιβάτες σε αμαξοστοιχία στην Οινόη για 16 ώρες
Δραματική κατάσταση - Τι καταγγέλλουν - Δείτε το βίντεο
Επιβάτες σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ παρέμειναν εγκλωβισμένοι για 16 ώρες στα χιόνια, καθώς η κακοκαιρία «Ελπίδα» προκάλεσε προβλήματα στα δρομολόγια.
Δραματικές ώρες για επιβάτες σε τρένο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στα χιόνια για 16 ώρες. Η κακοκαιρία «Ελπίδα» προκάλεσε προβλήματα στα δρομολόγια των τρένων.
Όπως κατήγγειλε επιβάτης σε δηλώσεις στο OPEN, το τρένο ξεκίνησε στις 14.20 τη Δευτέρα από το Λιανοκλάδι, ωστόσο λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία «Ελπίδα» σταμάτησε στην Οινόη.
Οι επιβάτες είναι εγκλωβισμένοι, καθώς -όπως αναφέρει στην καταγγελία της- δεν έχουν που να πάνε, ενώ έχουν μείνει χωρίς νερό και φαγητό. Σημειώνεται ότι ολονύχτια ήταν η επιχείρηση στην Αττική Οδό για τον απεγκλωβισμό οδηγών από τα χιόνια. Ανάλογη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε και στη Μεσογείων.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σκέψεις για τη ραγδαία μεταμόρφωση ενός από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς
Στις τόσες κρατικές εκστρατείες ενημέρωσης δεν χωράει και μια που θα ενημερώνει όσους με το ζόρι τραβιούνται στις Κυκλάδες;
Η ανάρτηση της ηθοποιού για την απώλεια του συναδέλφου της
Εκκενώνεται ο Άγιος Στυλιανός
Ο σκιτσογράφος λέει «Καλημέρα» με καλοκαιρινή και αιχμηρή διάθεση
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα
Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές βροχές στα ορεινά
Η εισαγωγή του συγκεκριμένου υγρού στην Ε.Ε. απαγορεύεται - Ξεπερνούν τις 338.000 ευρώ οι διαφυγόντες δασμοί
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο σπουδαίος ηθοποιός
Οι ρόλοι που τον έκαναν αγαπητό στο κοινό - Από το «Μάθε παιδί μου γράμματα» μέχρι τη «Λούφα και Παραλλαγή»
Στη μάχη και Τσέχοι πυροσβέστες
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις
Η διαδικασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 09:00
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.