Ελλαδα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Δεδομένου ότι η κακοκαιρία θα ενταθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "ΕΛΠΙΣ" / ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "ΕΛΠΙΣ" / ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Την κήρυξη γενικής αργίας παντού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αύριο, Τρίτη 24 Ιανουαρίου, αποφάσισε η κυβέρνηση.

Με κυβερνητική απόφαση κηρύσσεται γενική αργία αύριο παντού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία κινητοποίηση του στρατού για τους εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική οδό.

Ανοιχτό είχε αφήσει το ενδεχόμενο να κηρυχθεί ημέρα γενικής αργίας η Τρίτη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, προκειμένου να μην προκληθούν σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία.

«Όποιο μέτρο θεωρηθεί ότι πρέπει να πάρουμε προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα από την εξέλιξη της κακοκαιρίας θα αξιολογηθεί από την πολιτική προστασία και η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε ο κ. Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η αργία είναι μια συγκεκριμένη ημέρα ή μια περίοδος μερικών ημερών κατά την οποία σταματούν εσκεμμένα οι περισσότερες παραγωγικές δραστηριότητες, όπως η λειτουργία των καταστημάτων και επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ