- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Κολυδάς: Έρχεται νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες - Μέχρι πότε θα κρατήσει.
Για νέα επιδείνωση του καιρού που θα κρατήσει μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα έκανε λόγο εκ μέρους της ΕΜΥ ο Θοδωρής Κολυδάς. Το πρώτο κύμα πέρασε, είπε στην έκτακτη ενημέρωση από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, ενώ ανέφερε ότι τέσσερις φορές την ημέρα αναλύονται τα μετεωρολογικά μοντέλα.
«Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το κύμα συνεχίζεται με μεγάλες εντάσεις και θα κρατήσει μέχρι και τα μεσάνυχτα ή μία-δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα. Το κύμα αυτό θα έχει 16 ώρες συνολικά διάρκεια. Παρότι τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν μια ύφεση, εντούτοις σε ορισμένες περιοχές της Αττικής, της Στερεάς και Εύβοιας, δείχνουν μεγάλες ποσότητες χιονιού κυρίως τις βραδινές ώρες», είπε ακόμη.
Για το Λεκανοπέδιο, ο κ. Κολυδάς εξήγησε ότι ύφεση θα δούμε από το μεσημέρι της αυριανής ημέρας. «Οι πολύ ψυχρές μάζες μας έφεραν χιονοκαταιγίδες και συνεχίζονται και στις νότιες νησιωτικές περιοχές» τόνισε. Όσον αφορά στον παγετό, ο κ. Κολυδάς ανέφερε ότι αύριο και μεθαύριο θα είναι εντονότερος και επικίνδυνος στις περιοχές που έχει χιονίσει.
Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Καλλιάνος: Σφοδρές χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, τα φαινόμενα θα διατηρηθούν ισχυρά τις επόμενες ώρες στην πρωτεύουσα, με σφοδρές χιονοπτώσεις και κεραυνούς. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη νότια Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου αλλά και την Κρήτη.
Από την Πέμπτη, οι χιονοπτώσεις θα σταματήσουν σε ολόκληρη τη χώρα ενώ από την Παρασκευή αναμένεται και άνοδος της θερμοκρασίας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τραγωδία γράφτηκε στο λιμάνι του Πειραιά τον Σεπτέμβριο του 2023
Eπιχειρούν 118 πυροσβέστες, 11 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα
Οι πολίτες καλούνται να μην ανοίγουν το αρχείο
10 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο
Σε γενική επιφυλακή οι αρμόδιες υπηρεσίες
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και υπευθυνότητας της ION
Οι πρώτες πληροφορίες
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της
Επί 20 μέρες οι 43χρονος έπαιζε θέατρο
Άνοιξε για τους πεζούς το κομμάτι από την Τσιμισκή έως τη Μητροπόλεως - Συνεχίζονται οι εργασίες
Ο ρόλος των βοριάδων που φυσούν στο Αιγαίο
Εις βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα
Σε ιδιωτικό ναυπηγεία εκδηλώθηκε η πυρκαγιά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.