Ελλαδα

Ανέστειλε το delivery στην Αττική η efood λόγω κακοκαιρίας

Μέχρι να βελτιωθεί ο καιρός

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

E-food: Ανέστειλε την υπηρεσία delivery στην Αττική η λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Το efood ενημερώνει ότι λόγω της έντονης χιονόπτωσης, έχει ήδη πραγματοποιηθεί αναστολή της υπηρεσίας delivered by efood στην Αττική μέχρι να βελτιωθεί ο καιρός.

Έλεγχος για αναστολή λειτουργίας θα διεξαχθεί σε όλες τις περιοχές που το efood δραστηριοποιείται και υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα, ακολουθώντας το μοντέλο που θα ισχύσει στην Αττική, επισημαίνει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η ασφάλεια των διανομέων αποτελεί προτεραιότητα για την efood και ζητάει από το κοινό να δείξει κατανόηση. Μέσω της εφαρμογής θα μπορούν να ενημερωθούν οι χρήστες εάν πραγματοποιούνται διανομές στην περιοχή τους μέσω της υπηρεσίας delivered by efood ή όχι.

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πού θα χιονίσει περισσότερο στην Αττική

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται ακατάπαυστα το σφυροκόπημα η κακοκαιρία «Ελπίδα» με σφοδρές χιονοπτώσεις που θα συνεχίσουν και τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου/ Meteo.gr, αναμένεται να αυξηθεί το ύψος χιονιού σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψος χιονιού για την περιοχή της Αττικής για το χρονικό διάστημα μεταξύ Δευτέρας 24/01 και Τρίτης 25/01/2022, παρουσιάζεται στον παρακάτω χάρτη.

Τα μεγαλύτερα ύψη χιονόστρωσης εκτιμώνται κυρίως για τα βόρεια τμήματα της Αττικής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις