Ελλαδα

Ο παίκτης του Survivor και οι ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη

Νέες αποκαλύψεις για τον «αγρότη» του ριάλιτι επιβίωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Survivor © YouTube
Survivor © YouTube

Στο φως νέα στοιχεία για τη ζωή, εκτός Survivor, του «αγρότη» Γιώργου Κατσαούνη και οι περιπέτειες με τις Αρχές.

Το φως της δημοσιότητας έχει δει τα τελευταία 24ωρα μια καταγγελία που θέλει τον αγρότη του Survivor Γιώργο Κατσαούνη να κατηγορείται από μια 16χρονη για σεξουαλική παρενόχληση.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ έχει ασκηθεί και ποινική δίωξη εναντίον του.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος και του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη ο παίκτης του Survivor, ο οποίος ζει στα Φάρσαλα της Λάρισας, έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη. Περιστατικά, τα οποία φαίνεται πως έχει ξεχάσει να αναφέρει στην παραγωγή του «Survivor», σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Η μήνυση που «ξέχασε» να αναφέρει κατατέθηκε εναντίον του από έναν νέο άνδρα, κάτοικο της κοινότητας Βαμβακού Φαρσάλων, και αφορά περιστατικό ξυλοδαρμού που συνέβη τον Αύγουστο του 2020. Μάλιστα στο άρθρο παρατίθενται και τα σχετικά έγγραφα της μήνυσης ενώ η δίκη για την υπόθεση αναμένεται τον Ιούνιο του 2022.

Η δεύτερη δικογραφία αφορά την καταγγελία 16χρονης για «ασελγείς χειρονομίες». Ενώ η τρίτη δικογραφία έχει να κάνει με την παραβίαση του ειδικού νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Ποινική δίωξη σε παίκτη του Survivor: Αρνείται τις κατηγορίες

«Είναι απορίας άξιο» είχε πει πρόσφατα, σε εκπομπή του MEGA, η Ιουλία Αγγελακοπούλου, η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον παίκτη του ριάλιτι, και τόνισε πως ο εντολέας της αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

«Ο εντολέας μου μού ζήτησε να δηλώσω έναντι όλων ότι μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας και σε όποιον διαδίδει ψεύδη για το πρόσωπό του. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια «οι έφηβοι χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία».

«Του άσκησε τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, μετά στο μπροστινό μέρος και με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Ο εντολέας μου δεν ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του κι εκείνος τη μετέφερε και την εναπόθεσε κάτω. Της είχε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ